Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Microsoft SQL Server 2017 2 Core
32 000,00 kr

inkl. moms

Språk:

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100576-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Med Microsoft SQL Server 2017 2 Core får ett företag en utmärkt databaslösning, där varje licens...mer

Produktinformation "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"

Med Microsoft SQL Server 2017 2 Core får ett företag en utmärkt databaslösning, där varje licens omfattar två av serverns processorer. Det är en världsomspännande populär hanteringsprogramvara för databaser. Med varje version tillkommer fler alternativ och detaljer för ökad kraft och säkerhet, vilket således betyder att ett köp av Microsoft SQL Server 2017 2 Core innebär en mycket sofistikerad programinvestering. Bland annat övertygar 2017-versionen genom att den också kan köras på Linux- och Docker-enheter.

Relationsdatabashanteringssystem med SQL Server-tekniker

Programmet är baserat på den aktuella SQL-versionen. En MSSQL-server kan bland annat användas som datalager. Programvaran erbjuder en affärsintelligent plattform med skalbar infrastruktur. Viktiga tjänster som används är rapporteringstjänster, integrationstjänster och analystjänster. Med Microsoft SQL Server 2017 kan smarta applikationer skrivas, som baseras på R och Python. Istället för endast reagerande analyser är prediktiva dataanalyser möjliga. De integrerade möjligheterna till parallell bearbetning möjliggör en mycket snabb inblick i stora mängder data. Stödet av Windows-, Linux- och Docker-enheter sörjer för ett konsekvent arbete. På begäran är hybridlösningar möjliga: förutom på det klassiska sättet kan arbetsbelastningar hanteras i Azure Virtual-maskiner. Inköp av Microsoft SQL Server 2017 2 Core är därför också något för företag som vill arbeta mer i moln. Verktyg som Azure Active Directory och SQL Server Management Studio kan användas för databashantering. Genom att spara överflödiga data i molnet kan användaren vid behov skapa en säkerhetskopia.

Väl genomtänkt funktionalitet

För många företagsscenarier är det inte nödvändigt att köpa Enterprise-versionen från Microsoft SQL Server 2017 2 Core. Standardversionen från Microsoft SQL Server 2017 2 Core erbjuder de viktigaste tjänsterna för administration av databaser och dataanalys. Således kan programmeringsverktygen T-SQL, SQL CLR, Service Broker, JSON och XML användas och det finns även grafiska utvärderingar av data. Säkerhetsmekanismer som kryptering och dataskydd är också integrerade. Dessutom kan olika alternativ inom datalagring användas. Utöver detta ingår grundläggande funktioner för maskinbaserat lärande i programvaran. Till exempel kan de kopplas till Python analysverktyg.

Köp av Microsoft SQL Server 2017 2 Core

Alla licenser som erbjuds innehåller två kärnor. Användaren bör vara medveten om att alla kärnor på serverns processorer måste vara licensierade. Per fysisk processor måste licenser köpas för minst fyra kärnor. När man arbetar med virtuella instanser måste alla virtuella kärnor i varje virtuell maskin licensieras. Detta kräver licenser för minst fyra kärnor per virtuell maskin. Man bör också ha i åtanke att köra en SQL-server på en virtuell maskin är långsammare än systemintern exekvering, vilket inte kräver någon virtualiseringskostnad. Hos Lizengo kan licenser för Microsoft SQL Server 2017 enkelt köpas för direkt nedladdning.
Teamet på Lizengo hjälper gärna till om du har frågor avseende installationen av Microsoft SQL Server 2017 2 Core.

Arbetsminne: 
minst 1 GB, 
men 2 GB för installation av Data Quality-serverkomponenter i Data Quality-tjänster, här rekommenderas 4 GB eller mer beroende på hur stor databasen är

Processorhastighet: 
minst 1,4 GHz,
här rekommenderas 2,0 GHz eller snabbare

Processortyp:
x64-processor: AMD Opteron, AMD Athlon 64, Intel Xeon med Intel EM64T-stöd, Intel Pentium IV med EM64T-stöd

Hårddiskutrymme:
minst 6,0 GB för att skapa tillfälliga filer på systemenheten vid installationen, samt ytterligare lagringsutrymme beroende på systemkonfiguration och önskade funktioner

Relaterade länkar "Microsoft SQL Server 2017 2 Core"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft SQL Server 2017 2 Core - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat