lizengo Team
lizengo Team

VILKA ÄR VI OCH VAD GÖR VI?

lizengo är ett ungt, kosmopolitiskt och internationellt e-handelsföretag med säte i Köln som driver Europas största online-butik för nedladdningsbar programvara från kända tillverkare. Vi började som en nystartat företag 2013, och etablerade oss framgångsrikt i hela Tyskland med professionella tjänster och en mångfaldig produktportfölj. Med vår onlinebutik är vi verksamma inom både B2C och B2B. Som en del av externa och interna konsulttjänster erbjuder vi även professionell rådgivning om pågående revisioner, licensmodeller, processoptimering och mycket mer. Sedan företaget grundades har lizengo vuxit till ett fullt utvecklat företag som också fått fotfäste internationellt: Vi är verksamma i 20 länder och driver på så sätt den största online-butiken för nedladdningsbar programvara i Europa.

VAD ERBJUDER VI?

Günstige Preise
Preise

BILLIGA PRISER

Vårt primära mål är att alltid erbjuda våra kunder ett fördelaktigt inköpspris och en omfattande service. Vi betjänar både B2C- och B2B-kunder.

Service
Service

SERVICE

Vi tillhandahåller våra kunder expertråd per telefon, livechatt, skärmdelning eller e-post från måndag till fredag under våra kontorstider (från kl. 08.00 till 17.00) – vi hjälper också till med installationen av programvara som köpts hos lizengo.

Garantie
Garantie

”Tack vare vår 100 % återbetalningsgaranti behöver våra kunder inte oroa sig för att stå ensamma med sina problem!”

VD - Tobias M. Zielke

Qualität
Qualität

KVALITET

lizengo står för beprövad kvalitet till rimliga priser. Vår utbildade personal kontrollerar alltid först om produkter som är avsedda för försäljning uppfyller våra höga kvalitetskrav. Detta säkerställer att produktnycklarna är nya och originalprodukter som är avsedda för den europeiska marknaden. Först efter en framgångsrik testning läggs varorna ut på vår försäljningsplattform. På detta sätt åtnjuter vi redan förtroendet hos många nöjda stamkunder världen över. Med programvara från lizengo är du på den säkra sidan.

Nachhaltigkeit
Nachhaltigkeit

HÅLLBARHET

Hållbarhet är mycket viktigt för vårt företag. Därför har vi under senare år i allt högre grad infört åtgärder som gör det möjligt att använda våra befintliga resurser mer ansvarsfullt: För att minska pappersförbrukningen styrs nästan alla processer på lizengo digitalt. Dessutom ger vi anställda möjlighet att ansöka om ett rabatterat pendlarkort för att åka till jobbet med kollektivtrafiken – för miljöns skull.

B2B
B2B

B2B

Våra B2B-kunder har tillgång till en specialiserad kundtjänst som alltid ger stöd på kundens modersmål. Vid behov tillhandahåller företagsteamet även support på plats, stödjer kunder med kommande projekt, erbjuder omfattande köprådgivning och support med licensfrågor och revisioner. Våra tekniska konsulter finns tillgängliga för förhandsgranskningar och teknisk rådgivning hos kunden - till exempel vid processoptimering. Internt hanterar de testmiljöer och erbjuder rådgivning på plats, workshops, o.s.v. Efter köpet fortsätter vi att tillhandahålla intensivt professionellt stöd i form av en omfattande service.

VAR KOMMER VI FRÅN?

Internationalisering B2B-butik öppnas Affärsmodell kontrollerad av en advokat, certifierings- märke från IT-Recht Kanzlei Trusted Shops- och Chip Leading Shop-certifiering Grundades
Zufriedenheit 2.000.000 nöjda kunder
Mitarbeiter 100 anställda
Bewertungen 4.8 i betyg på TrustedShops, baserat på 19K omdömen

VÄLKOMMEN IN

Vill du veta var vi arbetar? Ta en titt på vår företagsbyggnad.

VÅR VISION

lizengo – ett tvärvetenskapligt och multikulturellt företag

Vision 1

Under de senaste åren har vårt team utvidgats till att omfatta anställda inom marknadsföring, utveckling, flerspråkig kundtjänst, inköp, försäljning och administration. På detta sätt har vi kontinuerligt kunnat förbättra våra affärsområden, utvidga vårt produktsortiment och utöka vår kundbas.

Vision 2

Lagarbete och en öppen företagskultur är inte tomma fraser för oss, utan värderingar som genomsyrar vårt arbete. Vi ser oss själva som ett stort, mångfaldigt och starkt team: Det goda samarbetet mellan våra kollegor bygger på ömsesidig respekt och förtroende. På lizengo bör alla ha möjlighet att fullt ut utveckla sin potential i en positiv arbetsmiljö och hitta sin personliga utmaning.

Vision 3

Öppenhet och multikulturalism är också värderingar som ligger särskilt nära våra hjärtan: Som företag vill vi alltid tillgodose de olika behoven i en globaliserad värld och tolererar inte uteslutning. Den mångkulturella sammansättningen av vårt team återspeglar lizengos internationella inriktning: Detta innebär att vi alltid kan leverera skräddarsydda erbjudanden i en mångkulturell värld.

Vision 4

Med våra optimala erbjudanden och skräddarsydda tjänster strävar vi efter att alltid kunna erbjuda en utomordentlig och bekväm shoppingupplevelse över hela världen. Genom att alltid säkerställa ett omfattande urval av mjukvara med hög prestanda, oslagbart låga priser och hög kundvänlighet, fortsätter vi att växa som ett internationellt företag och kommer därmed närmare vårt mål varje dag.

Live Chat Live Chat