Om oss

 

En utförlig företagsbroschyr hittar du här:

Download

lizengo är en ung, kosmopolitisk och internationellt positionerad onlinebutik som specialiserat sig på distribution av nedladdningsbar programvara från kända tillverkare. Vårt mål är att alltid erbjuda våra kunder ett bra inköpspris och omfattande service. Detta gäller både för privat- och affärskunder. Via telefon, livechatt eller e-post finns vi alltid vid din sida med expertråd - dessutom hjälper vi dig med installationen av din programvara.

Men även om vårt fokus ligger på Microsoft-produkter tvekar vi inte att erbjuda mer komplexa nischprodukter till våra kunder för att ge dem bästa möjliga shoppingupplevelse. Vårt mångsidiga produktutbud utökas hela tiden så att vi alltid ska kunna erbjuda aktuella programvaruprodukter till ett attraktivt pris. Över 500 000 nöjda kunder från hela världen talar sitt tydliga språk.

lizengo-team5c45c4a0563f8

CEO - Tobias M. Zielke:

"Tack vare vår 100-procentiga återbetalningsgaranti behöver våra kunder inte oroa sig för att lämnas i sticket med sina problem!"

Hos Lizengo får du beprövad kvalitet

Vår utbildade personal kontrollerar om produkterna som är avsedda för försäljning uppfyller våra kvalitativa krav och ser till att de är nya och avsedda för det europeiska ekonomiska samarbetsområdet innan de läggs in i våra försäljningsplattformar. På så sätt har vi redan byggt upp förtroende från flera nöjda stamkunder över hela världen. Med programvara från lizengo är du alltid på den säkra sidan

Vi gillar mångfald: lizengo som ett tvärvetenskapligt och multikulturellt företag

De senaste åren har vårt team utökats med medarbetare inom marknadsföring, utveckling, kundtjänst på främmande språk, inköp, försäljning samt administration. På så sätt har vi lyckats att hela tiden förbättra vår onlinebutik, utöka produktutbudet och bredda vår kundbas.
Vi är inte bara etablerade som ett storföretag i Tyskland utan är lika framgångsrika på den europeiska marknaden. Som Europas ledande onlinebutik säljer vi vår nedladdningsbar programvara i 20 länder sedan 2015. Vi gillar därför det kosmopolitiska och multikulturella. Som företag vill vi uppfylla de många behoven i en globaliserad värld och tolererar ingen uteslutning. Den multikulturella sammansättningen av vårt team återspeglar lizengos internationella inriktning: vi kan alltid leverera skräddarsydda erbjudanden i en multikulturell värld.

Huvudkontoret i Köln

Vill du veta hur vi arbetar?
Titta då in i vår företagsbyggnad!

Mer än 95 anställda, kollegor från många olika länder och olika avdelningar gör sitt bästa varje dag för att förse dig med mjukvara till attraktiva priser och alltid en professionell och omfattande service, till exempel: telefonsupport på ditt modersmål, livechatt, e-post, skärmdelning, köprekommendationer, revisionsövertagande eller frågor om de produkter vi erbjuder.

Lizengo är din pålitliga partner när det gäller säkra och fördelaktiga nedladdningar av mjukvara - pröva själv!

 
Senast betraktad
Live Chat Live Chat