Microsoft Visio 2019 Standard

Microsoft Visio 2019 Standard
3 199,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100519-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Presentera diagram på ett tilltalande sätt - i Microsoft Visio Standard 2019 Visio Standard...mer

Produktinformation "Microsoft Visio 2019 Standard"

Presentera diagram på ett tilltalande sätt - i Microsoft Visio Standard 2019

Visio Standard 2019 är en idealisk programvara för att presentera information i diagram, både hemma och på ett mindre kontor. Programvaran möjliggör generering av flödesscheman, planritningar, händelseflöde i ett projekt, skapandet av byggplaner och mycket mer. Alla typer av information som på något sätt kan visas med diagram fungerar i Visio Standard 2019. Samtidigt bygger programvaran på det välbekanta användargränssnittet för alla Office-produkter från 2016, så att det är lätt för båda erfarna som de som använder Visio för första gången att komma igång.

Enkla flödesscheman som alltid används för projekt finns i den nya Microsoft Visio Standard 2019 i ett ännu större urval. Detta förenklar visualiseringen: istället för tråkiga arbetsprocesser kan användarna välja från dussintals mallar med sammanlagt tusentals stenciler. Beroende på det avsedda syftet finns därför de diagram som passar bäst för uppgiften. Dessa diagram kan sedan delas med andra människor via molnet, till exempel anställda som arbetar med samma projekt från hemkontoret.

De filformat som Microsoft Visio Standard 2019 stöder skannar programmet i realtid. Så snart innehållet i en fil ändras, vars innehåll för närvarande finns i ett diagram i Visio, ändras utseendet i programmet omedelbart. Om ny information kommer in påverkar den direkt diagrammet i Visio Standard 2019. Alla färdiga diagram kan sedan nås via webbläsaren. Inget förinstallerat Visio behövs för att visa ett färdigt projekt och visualiseringen. Detta lämpar sig väl för att dela diagram med kunder och affärspartners.

I Visio Standard 2019 har Microsoft bland annat förfinat den intelligenta sökning som introducerades i den tidigare versionen. Personer som inte är bekanta med programmet hittar snabbare de funktioner som leder till önskad funktion. Många nya effekter och designer ger dessutom den visuella look som ibland behövs för att belysa särskilt viktig information. Detta är också användbart om du till exempel vill framhäva återkommande mönster eller presentera ikoner, färger och stapeldiagram visuellt. Även komplexa informationsserier kan visualiseras med den nya Visio Standard 2019 för att presentera data på ett begripligt sätt.

Diagram som skapas med Microsoft Visio Standard 2019 fungerar även i olika system. Med andra ord kan diagram visas på nästan alla enheter och med alla operativsystem. Detta är möjligt genom webbläsarstöd för diagram och appar som är tillgängliga i Apple Store för surfplattor som iPad Pro, bland annat. På en pekskärm med multitouch-stöd är användningen av diagram särskilt intuitiv, eftersom användaren enkelt kan zooma in och ut med sitt finger. Skapandet av diagram kanske görs på datorn men användarna kan presentera dem på alla enheter.

Som med alla nya produkter i Office 2019-familjen kräver Microsoft också Windows 10 för att kunna installera Visio Standard 2019 och skapa diagram. Användningen av programvaran är därför endast möjlig med antingen Windows 10. Det är en licens för en enda enhet, till exempel en stationär PC eller bärbar dator. Microsoft garanterar ny uppdatering för denna licens från Visio Standard 2019 i minst fem år efter programvarans utgivningsdatum.

Operativsystem: Windows 10
Minne: minst 2 GB RAM
Hårddisk: minst 3 GB ledigt hårddiskutrymme
Skärm: minst 1 024 * 768 pixel upplösning
Grafikkort: DirectX 10-stöd som behövs för GPU-accelererade gränssnitt
Webbläsare: aktuella versioner av Internet Explorer, Chrome, Firefox eller Microsoft Edge .NET version: okänt

Relaterade länkar "Microsoft Visio 2019 Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Visio 2019 Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat