Microsoft Excel 2019

Microsoft Excel 2019
1 049,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100525-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Med den nya versionen av kalkylprogrammet Excel har Microsoft satt ihop ett kraftfullt paket för...mer

Produktinformation "Microsoft Excel 2019"

Med den nya versionen av kalkylprogrammet Excel har Microsoft satt ihop ett kraftfullt paket för företag, egenföretagare och hem som är ett måste på varje Office-datorn. Det har aldrig varit så enkelt att effektivt bearbeta stora mängder data och bearbeta dem på olika sätt med hjälp av en omfattande verktygspalett. Jämfört med den tidigare versionen av Microsoft Excel 2016 har den intuitiva användbarhet förbättrats avsevärt, och dessutom har det gamla Ribbon-gränssnittet gjorts mer stilren vilket möjliggör ett smidigare arbetsflöde.

 

Microsoft Excel 2019-användare får hjälp genom programvarans förmåga att lära sig och anpassa sig till användarnas personliga beteenden, vilket ger en snabb navigering. Dessutom behöver användare inte längre förlita sig enbart på det färdiga användargränssnittet utan kan anpassa det efter sina individuella behov eller helt enkelt hålla kvar det välbekanta Ribbon-gränssnittet från Excel 2016:e Den intuitiva funktionen ger även ett bättre stöd för pennanvändning på Microsoft Surface-enheter samt på andra enheter med pekskärmsoperation.

Automatiskt genererad datavisualisering

Den optiska behandlingen av komplexa data är en väsentlig analytisk teknik, särskilt nu då vi använder Big Data. Den nya versionen av Excel tar också ett annat steg i den här riktningen för att göra informationen kontextmässig genom att väsentligt utöka omfattningen av diagram och optiska utvärderingstekniker. Genom att använda "Insights" analyserar programmet också tabeller och diagram för att belysa de mest intressanta data för att uppfatta en tydlig förändring och lättare identifiera tydliga trender i datamängder. Nya diagramtyper ger ytterligare visningsalternativ och högre informationstäthet inom ett litet utrymme.

Maskinlärande modeller i Excel 2019

Allt mer data kräver allt mer kraftfulla analysverktyg. Microsoft förstår detta behov, vilket är anledningen till att företaget har lagt till maskininlärningsmetoder i det senaste tillägget till Excel-familjen. Dessa algoritmer är inte bara kapabla att känna igen unika mönster, utan kan även ge dem intelligent behandling. Dessutom har Excel nu möjlighet att importera och tillämpa maskininlärningsalgoritmer med senaste tekniken direkt genom ett gränssnitt, vilket öppnar dörren för användningen av artificiell intelligens.

 

Integrerad levnadsdata via Microsofts Bing API

I sin nuvarande version blir Excel även alltmer nätverkande. Detta görs i detalj genom integreringen av programmeringsgränssnittet (API) för Microsofts egen sökmotor Bing. På detta sätt är det möjligt att i Excel 2019 ge specifika dataserier ytterligare data i realtid. Detaljerade kommandon kan användas för att utföra ännu mer komplexa beräkningar än tidigare, vilket öppnar ytterligare möjligheter för professionella användare i synnerhet.

Plattform Windows 10
Processor Processor med minst 1 GHz, 32 –bitars (x86) eller 64-bitars (x64) – betydligt snabbare rekommenderas
Arbetsminne minst 2 GB RAM 32-bitars/64-bitars), 4 GB RAM rekommenderas (32 Bit/64 Bit)
Grafikkort DirectX 9-grafikkort (minimum) med WDDM 1.0-drivenhet, DirectX 10-grafikkort (optimalt)
Ljudkort k.A.
Hårddisk Minst 16 GB hårddiskutrymme på installationsstationen (32-bitars), 20 GB hårddiskutrymme (64-bitars)
Bildskärm 800 x 600 pixel (minimum)
Optisk enhet DVD-enhet (för att installera DVD)
Relaterade länkar "Microsoft Excel 2019"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Excel 2019 - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat