Microsoft Access 2019

Microsoft Access 2019
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
1 049,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100520-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Den senaste versionen av Microsofts Access-databasprogram är ett kraftfullt verktyg som...mer

Produktinformation "Microsoft Access 2019"

Den senaste versionen av Microsofts Access-databasprogram är ett kraftfullt verktyg som övertygar både hemanvändare och företag. Oavsett om du har en liten privat databas eller ett komplext databas-system har Microsoft Access 2019 allt du behöver för smidigt och bekvämt skrivbord och mobilt arbete.

Speciellt i jämförelse med den tidigare versionen Microsoft Access 2016 har mjukvaruföretaget från Redmond skruvat till användarvänligheten. Således erbjuder den nuvarande versionen inte bara ett mycket tydligare Ribbon-gränssnitt utan även möjligheten att anpassa gränssnittet efter sina egna behov.

 

Enkel dataimport och effektiv databasadministration

Tack vare det stora antalet mallar kan även nybörjare snabbt komma igång med Access 2019 och dra nytta av sofistikerade mallar för projektledning, godshantering eller hantering av data och kontaktuppgifter. Även externa data som PDF-filer och bilder kan integreras i databasprogrammet på nolltid via de tydligt ordnade menyerna.

Importera data från skapade Excel-dokument eller externa SQL-databaser är också enkelt med det beprövade Office-gränssnittet. Dessutom har databaspersonal möjlighet att skapa komplexa databaser enligt sina egna idéer. Access 2019 kompletteras av att man kan  samarbete med kollegor i en databas via SharePoint-gränssnitt eller Office 365-anslutning. Salesforce Data Connector gör det också enkelt att importera data från det populära Salesforce-källsystemet.

 

Utveckla databasprogram utan föregående kunskap

Microsoft Access 2019 är mycket mer än en databasprogramvara. Programmet ger snarare användarna möjligheten att utveckla egna databasbaserade applikationer för mobila enheter. Detta gör det enkelt att göra data tillgängliga för anställda via SharePoint utan att de ens har tillgång till Microsoft Access på sin arbetsplats. Och det fungerar även utan programmeringskunskap tack vare omfattande mallar.

 

Ny grafikkontrollmodell

Med lanseringen av 2019-versionen av Access har Microsoft skapat, jämfört med versionen Access 2016, ett generöst mjukvarupaket som kombinerar alla de små förbättringarna under de senaste åren och några andra intressanta funktioner. Värt att nämna är bland annat den optimerade pennanvändningen av alla program i Office 2019-paketet. Detta gör i sin tur mjukvaran på Microsoft Surface-enheter mycket mer intuitiv, bland annat på grund av ökad tryckkänslighet.

En annan viktig teknisk innovation i Microsoft Access-serien är "Modern Charts" -konceptet, vilket ger "diagramkontrollen" ett mycket modernare utseende och gör förenklar hanteringen för utvecklare. "Modern Charts" kan även användas i kontinuerliga formulär i 2019-versionen, vilket hittills inte var möjligt med den ActiveX-baserade lösningen.

Plattform Windows 10
Processor Processor med minst 1 GHz, 32-bitars (x86) eller 64-bitars (x64) – betydligt snabbare rekommenderas
Arbetsminne minst 2 GB RAM 32-bitars/64-bitars), 4 GB RAM rekommenderas (32-bitars/64-bitars)
Grafikkort DirectX 9-grafikkort (minimum) med WDDM 1.0-drivenhet, DirectX 10-grafikkort (optimalt)
Ljudkort k.A.
Hårddisk Minst 16 GB hårddiskutrymme på installationsenheten (32-bitars), 20 GB hårddiskutrymme (64-bitars)
Bildskärm 800 x 600 pixel (minimum)
Optisk enhet DVD-enhet (för att installera DVD)
Relaterade länkar "Microsoft Access 2019"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Access 2019 - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat