Microsoft Office 2010 Professional Plus

725,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
 • Microsoft Corporation
 • 100361-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Produktbeskrivning Den som köper Microsoft Office...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2010 Professional Plus"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - Produktbeskrivning
Den som köper Microsoft Office 2010 Professional Plus Key får tillgång till det mest omfattande kontorsprogrampaketet från Microsoft. Förutom ordbehandlare Word, kalkylprogram Excel och PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher och Access databasprogram, innehåller programpaketet ytterligare tre områden som är optimerade för användning i små och stora företag. Därmed rör det sig om Infopath 2010, Sharepoint Workspace 2010 och Lync 2010.

Mjukvarumoduler för förenklad samarbete i professionella miljöer
Microsoft Office 2010 Professional Plus Download ger för professionella användare många fördelar. Detta beror främst på den exklusiva versionen av programvarupaketet Infopath, Sharepoint Workspace, och Lync. Med hjälp av Infopath är det nu möjligt för användare att skapa XML-baserade formulär och distribuera över ett nätverk, vilken förenklar informationinsamling och lagring även i stora organisationer. Tack vare Sharepoint Workspace 2010, går samarbeten i projekt, samordning av uppgifter och centraliserad hantering av dokument och innehåll av Content-Management-System lättare tillhanda. Det avrundas med Microsoft Office 2010 Professional Plus Download tillhörande Software-Bundle genom kommunikations- och IP-telefoni-programvaran Lync, som man med utan större besvär kan hålla videokonferenser.

Webbappar och 64-bitars stöd
Jämfört med föregående version introducerar programutvecklare från Seattle i Microsoft Office 2010 Professional Plus utöver den 32-bitars versionen för första gången även en 64-bitars version. Kommer därmed att gynna användare som har ett 64-bitars operativsystem, bland annat en förbättrad prestanda samt en effektiv användning av minnet. Särskilt flera gigabyte Exceltabeller och databaser, som är vanliga i företag som därmed kan bearbetas märkbart snabbare. Nytt är också Office 2010 Web apps med vilka det är möjligt att redigera Word och Excel-filer som tidigare lagrats i Live Windows direkt i webbläsaren.

Tydligare navigation och förbättringar
Microsoft lägger även i Office 2010 Professional Plus stor vikt vid en genomgående konsekvent användning för att göra arbetsprocesser mer intuitiv. Detta beror delvis på den självförklarande kakeloptiken, å andra sidan även på den ordnade arkiv-menyn, även kallad Backstage. Särskilt praktiskt är liststrukturen som visar de senast redigerade dokumenten samt tydligare förhandsgranskning. Även i detaljerna har Microsoft Office 2010 Professional Plus blivit betydligt bekvämare i nivå med dess mjukvarukomponenter. Förutom live förhandsvisning av textformatering, påverkar det även den förenklade "kopiera och klistra" -funktionen, som nu gör det möjligt för användare att lägga till innehåll utan att formatera det givna formatet. För företag är särskilt intressant tillskottet av de avancerade funktionerna i presentationsprogram PowerPoint. Detta är nu utrustad med en omfattande video och ljudredigering. Med dennes hjälp kan nu presentationer utrustas med professionell grafik och animationer, och i slutändan sparas som en film.

Programvarukomponenterna i Microsoft Office 2010 Professional Plus

 • Word 2010: Skapa och redigera textdokument professionellt med omfattande designmöjligheter.
 • Excel 2010: Den vanligaste mjukvarulösning för datahantering och kalkylblad.
 • PowerPoint 2010: Presentationsverktyget för att skapa högkvalitativa presentationer med omfattande multimediafunktioner.
 • OneNote 2010: Den virtuella anteckningsboken för idéer, adresser och datum, som slutligen skapar ordning på skrivbordet.
 • Outlook 2010: Öka produktiviteten genom att samla e-postkonton, kalendrar, kontakter och möten.
 • Publisher 2010: Skapar av professionella trycksaker, reklammaterial och andra dokument i ett stycke.
 • Access 2010: Skapar och hantera kraftfulla databaser både privat och i affärsmiljöer.
 • Infopath 2010: Utformar och hanterar XML-baserade former för lagring och insamling av information.
 • Sharepoint 2010: Webbprogram för arbete med projekt med kollegor och dokumenthantering.
 • Lync 2010: Professionell mjukvara för IP-telefoni och videokonferenser.

Obs: Skype for Business-prenumerationen ingår inte i detta paket.

Operativsystem Windows: Windows XP (SP3), Windows Server 2003 (SP2), Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7, Windows 8, Windows Server 2012
Processor 1 GHz CPU
Minne 512 MB RAM
Hårddisk 3,5 GB
Relaterade länkar "Microsoft Office 2010 Professional Plus"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2010 Professional Plus - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat