Microsoft 365-appar för småföretag

1 350,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
 • Microsoft Corporation
 • 100589-SE
 • Ny
 • 1 år
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Microsoft Office 365 Business: Modernt arbete - ensam och i team Prenumerationstjänsten...mer

Produktinformation "Microsoft 365-appar för småföretag"

Microsoft Office 365 Business: Modernt arbete - ensam och i team

Prenumerationstjänsten Microsoft Office 365 Business förbinder vanliga kontorsappar med online-produktivitetstjänster och företagstjänster. Varje användare kan installera Office på upp till 5 datorer, 5 surfplattor och 5 smartphones enheter.

Köp Microsoft Office 365 Business en gång – och ha alltid tillgång till den aktuella versionen
Följande Office-program ingår i Microsoft Office 365 Business:

 • Word
 • Excel
 • PowerPoint
 • Outlook
 • OneNote
 • Publisher (endast för PC)
 • Access (endast för PC)

Med layoutprogrammet Publisher kan användare skapa tryckta publikationer, webbplatser och produktpresentationer. Således kan medarbetare själva skapa marknadsföringsmaterial som skräddarsys för deras respektive varumärke och deras kunder. Med Access-programvaran kan anpassningsbara databaser skapas på Windows-datorer. Internationellt kända program som Excel, Word eller Outlook förbättras ständigt. Office 365-kunder får alltid de senaste funktionsuppdateringarna på ett enkelt och okomplicerat sätt.

Integrerade onlinetjänster

Om man bestämmer sig för att köpa Microsoft Office 365 Business, ingår bland annat 1 TB personlig molnlagring i OneDrive for Business. Detta gör att man kan komma åt egna dokument från många olika platser och dela dem med andra inom och utanför företaget. För offline-synkronisering och hantering av behörigheter behövs inga speciella IT-kunskaper. Med Office-programmens onlinefunktioner kan användare också skapa och redigera Word-, OneNote-, PowerPoint- och Excel-dokument direkt i webbläsaren. Sway är en ny Office 365-applikation, en programvara för att skapa originalinnehåll online. Rapporter, presentationer, nyhetsbrev, kurser och mer genereras i ett webbaserat format. Därför ser de lika bra ut i PC-webbläsare som de gör på surfplattor och smartphones.

Okomplicerat, säkert och pålitligt

Köp av Microsoft Office 365 Business innebär att man kan dra nytta av ett globalt etablerat programvaruföretags erfarenhet. För de erbjudna tjänsterna garanteras nästan 100 % tillgänglighet. Kunddata skyddas av flera säkerhetsnivåer och proaktiva mekanismer. Office 365 är lämpligt för alla branscher, eftersom det kan distribueras och hanteras inom hela företaget utan att några specialiserade IT-kunskaper krävs. Praktiskt: Uppdateringar ingår i prenumerationen och nya versioner av Office-programmen tillhandahålls kostnadsfritt. Active Directory-integrationen gör det enkelt och säkert att hantera användare och behörigheter. Om frågor uppstår kommer bland annat ett kundforum att finnas tillgängligt, där användare kan diskutera med varandra.

Köp Microsoft Office 365 Business och arbeta mer effektivt

Standardversionen av Office 365 Business erbjuder en hel del som små och medelstora företag kan använda i vardagen. Business Premium-versionen innehåller, till skillnad från Business-versionen, ännu fler onlinetjänster; till exempel Microsoft-team och online-konferenser. För företag som arbetar mycket med surfplattor eller för vilka en uppgradering av operativsystemen planeras, lönar sig dessutom en titt på "Microsoft 365". Denna prenumeration omfattar mer än bara kontorsanvändning. Det är en komplett lösning från Office 365 och Windows 10. Om du har några frågor, hjälper dig Lizengo-teamet gärna via olika kommunikationskanaler. De kan också hjälpa till med installationen av Microsoft Office 365 Business.

Obs: Access och Publisher kan bara installeras på en Windows-dator.

Processor:
under Windows: min. Dual Core med 1,6 GHz
under macOS: Intel-processor

Arbetsminne:
Windows: 4 GB RAM, 2 GB RAM (32-bitars)
macOS: 4 GB RAM

Hårddisk:
Windows: 4 GB tillgängligt hårddiskutrymme
macOS: 10 GB tillgängligt hårddiskutrymme och hårddiskformat HFS+

Bildskärmsupplösning:
Windows: min. 1280 x 768 pixlar
macOS: min. 1280 x 800 pixlar

Grafikkort:
under Windows: med DirectX 9 eller högre och WDDM 2.0 eller högre
under macOS: Inga krav

Operativsystem:
Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 Servicepaket 1, Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 eller Windows Server 2008 R2

macOS: Någon av de tre senaste versionerna av macOS. När en ny huvudversion av macOS släpps, gäller den aktuella versionen och de två föregående versionerna.

Webbläsare:
Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox i den aktuella versionen

Relaterade länkar "Microsoft 365-appar för småföretag"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft 365-appar för småföretag - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat