Microsoft Office 2016 Professional

lizengo rekommenderar
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
info icon
Produkten är tyvärr slutsåld för närvarande.
Arbeta smartare Med Office Professional 2016 kan du skapa, presentera, kommunicera och...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2016 Professional"

Arbeta smartare

Med Office Professional 2016 kan du skapa, presentera, kommunicera och publicera proffsiga dokument med tidsbesparande funktioner, ett nytt modernt utseende och inbyggda samarbetsverktyg. Spara ditt arbete i molnet på OneDrive och kom åt det var som helst.

Outlook

Hantera enkelt e-post, kalender, kontakter och uppgifter. Stöd för push-e-post hjälper dig att hålla inkorgen uppdaterad, visa konversationer i grupper med relaterade meddelanden, och visa kalendrar sida vid sida för planering.

Word

Skapa och dela dokument med proffsiga utseenden med de senaste verktygen för redigering, granskning och delning. Den nya fliken Design ger snabb åtkomst till funktioner och Smart sökning visar relevant kontextuell information från webben direkt i Word.

Excel

Analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med ett nytt användargränssnitt plus dina favoritgenvägar på tangentbordet. Utnyttja funktioner som Analysis Toolpak, utsnitt och formelverktyget för att spara tid, så att du kan fokusera på insikter.

PowerPoint

Skapa, samarbeta och presentera dina idéer effektivt med nya bildövergångar och ett förbättrat åtgärdsfönster för animeringar. Trådade kommentarer bredvid dina bilder hjälper dig att införliva feedback i dina presentationer.

OneNote

Det är din egna digitala anteckningsbok där du kan ha anteckningar, idéer, webbsidor, foton och till och med ljud och bild, allt på ett ställe. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på väg någonstans, så kan du ta med dig allt vart du än är på väg och dela och samarbeta med andra.

Access

Access är ett lättanvänt verktyg för att snabbt skapa webbläsarbaserade databasprogram som hjälper dig i din verksamhet. Data lagras automatiskt i en SQL-databas, så de är säkrare och mer skalbara än någonsin.

Publisher

Skapa, anpassa och dela enkelt flera olika publikationer av proffskvalitet. Byt bilder med ett enkelt dra-och-släpp eller lägg till bilder direkt från dina onlinealbum. Använd specialeffekter för att få dina publikationer att stå ut.

Kom åt dina dokument när som helst, vart som helst

Logga in i Office 2016 och använd OneDrive för att enkelt komma åt dina senaste dokument på vilken enhet som helst med sömlös integration.

Operativsystem

Windows:

Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 eller Windows Server 2008 R2

Processor 1 GHz eller smabbare, x86- eller x64-Prozessor med SSE2-kommandon
Minne 2 GB RAM
Hårddisk 3 GB
Grafikkort DirectX 10
Relaterade länkar "Microsoft Office 2016 Professional"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2016 Professional - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat