Microsoft Office 2016 Home & Business for Mac

1 790,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100025-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Office, gjord för Mac Office Home & Business 2016 för Mac är designat för användare och små...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2016 Home & Business for Mac"

Office, gjord för Mac

Office Home & Business 2016 för Mac är designat för användare och små företag som vill ha Office med Outlook för e-post, kalendrar och kontakter. Det är det Office du känner till och litar på, uppdaterat för att dra nytta av den senaste Mac-funktionaliteten, däribland Retina-skärm och fullskärmsvisning.

Outlook

Hantera enkelt e-post, kalender, kontakter och uppgifter. Stöd för push-e-post hjälper dig att hålla inkorgen uppdaterad, visa konversationer i grupper med relaterade meddelanden, och visa kalendrar sida vid sida för planering.

Word

Skapa och dela dokument med proffsiga utseenden med de senaste verktygen för redigering, granskning och delning. Den nya fliken Design ger snabb åtkomst till funktioner och Smart sökning visar relevant kontextuell information från webben direkt i Word.

Excel

Analysera och visualisera dina data på nya och intuitiva sätt med ett nytt användargränssnitt plus dina favoritgenvägar på tangentbordet. Utnyttja funktioner som Analysis Toolpak, utsnitt och formelverktyget för att spara tid, så att du kan fokusera på insikter.

PowerPoint

Skapa, samarbeta och presentera dina idéer effektivt med nya bildövergångar och ett förbättrat åtgärdsfönster för animeringar. Trådade kommentarer bredvid dina bilder hjälper dig att införliva feedback i dina presentationer.

OneNote

Det är din egna digitala anteckningsbok där du kan ha anteckningar, idéer, webbsidor, foton och till och med ljud och bild, allt på ett ställe. Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på väg någonstans, så kan du ta med dig allt vart du än är på väg och dela och samarbeta med andra.

Dina grejor när som helst, var som helst

Oavsett om du jobbar på din Mac, iPhone eller iPad har du direktåtkomst till dina dokument när som helst, var som helst med OneDrives molnlagring.

Operativsystem Mac OS 10.13 - 10.15
Processor Intel-processor
Minne 4 GB
Hårddiskutrymm 6 GB
Display 1280 x 800
Relaterade länkar "Microsoft Office 2016 Home & Business for Mac"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2016 Home & Business for Mac - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat