Microsoft Office 2019 Professional Plus

2 384,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100482-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Office 2019 Professional Plus: lösningen för ambitiösa användare Användare som använder hela...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2019 Professional Plus"

Office 2019 Professional Plus: lösningen för ambitiösa användare

Användare som använder hela sortimentet av Microsoft Office hemma eller på kontoret får vad de behöver med Professional Plus Edition. Alla viktiga program finns med: Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Publisher och Access. Samtidigt är OneNote nu tillgänglig för nedladdning via Windows Store för att snabbt kunna ta anteckningar och göra dem tillgängliga via Cloud på alla enheter. Genom den höga bandbredden för olika program riktar sig Professional Plus-versionen i första hand till personer som arbetar hemma på hemmakontoret eller letar efter en kraftfull och pålitlig lösning i ett litet företag för att organisera dokument, kalkylblad & Co.

Word 2019 är det kraftfullaste dokumentverktyget. Från vardagligt "pappersarbete" till officiella företagsdokument – Words funktionalitet erbjuder allt som behövs för att skriva texter. Nytt i denna utgåva är även en förbättrad virtuell bläck-igenkänning, så att skrift med en penna direkt på skärmen nu bättre överätts till digital text. Dessutom har röstinmatningen förbättrats. Microsoft har även gjort många detaljförbättringar: SVG-grafik, till exempel, tillåter integration av komplexa bilddokument utan att kräva stort lagringsutrymme. Skalning och andra åtgärder för bildredigering fungerar därför bättre.

För företag är Access 2019 en kraftfull lösning för att skapa och hantera databaser av något slag. Den nya versionen har stöd för generering av databasapplikationer som fungerar direkt i webbläsaren och därmed inte kräver särskilt mycket utrymme. Lagrad data hamnar då i SQL-databaser för säker åtkomst. Publisher 2019 förbättrar möjligheterna att publicera bilder av alla slag: för presentationer, reklam, på flygblad, tidningar m.m. Specifikt har Microsoft i Office 2019 Professional Plus förbättrat båda programmen för att till exempel kunna hantera pennanvändning i Publisher och påskynda databas-samarbetet med kollegor i Access.

När du arbetar med tabeller har Excel 2019 fortsatt de bästa funktionerna: tabeller av alla slag, från ekonomi till produktdatabaser, förvärv och skattedeklarationer m.m. har Excel förbättrats i denna version. Bland annat finns nya sätt att presentera visuell information. Dessutom har fler matematiska funktioner integrerats. Vad som är kvar är den utmärkta kompatibiliteten med CSV-filer. På samma sätt innehåller PowerPoint 2019 nu ett alternativ för att inkludera bilder i Ultra-HD direkt i presentationer och skala grafik fritt och och zooma in och ut ur bilder. Det är därför lättare att slippa extern bildbehandling.

Outlook 2019 ger fortsatt tillgång till alla sparade kontakter och e-postadresser. Speciellt på kontor som har förbindelse med en Exchange-server är detta ett bra sätt att alltid hålla information om kunder och partners aktuella. Dessutom stödjer applikationen skapandet av ett antal e-postkonton som rymmer användare med olika konton. Genom alla program har Office 2019 Professional Plus det beprövade gränssnitt som har integrerats i varje applikation i mer än ett decennium. Arbetsflödet sträcker sig bortom alla applikationer och sig likt överallt - vare sig det gäller Word, Excel, Outlook eller PowerPoint.

Office 2019 Professional Plus är begränsad av Microsoft för användning med Windows 10. Det innebär att ingen av de medföljande programmen är kompatibla med en äldre version av Windows. Dessutom är denna programuppsamling en licens som helt och hållet tillhör köparen. Användningen är möjlig efter inköp på obestämd tid, utan ytterligare abonnemang. För alla utgåvor av Office 2019 beviljar Microsoft minst 5 års supportperiod för alla enhetstyper.

Obs: Skype for Business-prenumerationen ingår inte i detta paket.

Operativsystem: Windows 10

Minne: minst 2 GB RAM

Hårddisk: minst 3 GB ledigt utrymme

Skärm: minst 1,024 * 768 pixlars upplösning

Grafikkort: DirectX 10-stöd behövs för GPU-accelererat gränssnitt

Browser: senaste versioner av Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari

. NET-version: åtminstone. NET version 3.5

Relaterade länkar "Microsoft Office 2019 Professional Plus"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2019 Professional Plus - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat