Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac

1 190,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100515
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Office 2019 Home and Student for Mac erbjuder privatanvändare allt som behövs för det vanligaste...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"

Office 2019 Home and Student for Mac erbjuder privatanvändare allt som behövs för det vanligaste pappersarbetet. Office-paketet har med rätta varit ett av de mest populära programpaketen i många år. 2019-versionen innehåller beprövade funktioner och lägger till några moderna funktioner till populära program. När du köper Office 2019 Home and Student for Mac kan du obegränsat använda Word, Excel och PowerPoint på en enskild enhet. Detta är den programversion som riktar sig till studenter och familjer. Följaktligen syftar funktionerna i programmen till privat användning på hemdatorn. Du kan redigera dokument, utföra tabellberäkningar eller skapa presentationer för seminarier.

Standardprogram för vardag och studier

Om du väljer att köpa Office 2019 Home and Student for Mac kan du dra nytta av riktigt sofistikerad teknik. Till exempel har ordbehandlingsprogrammet Word en mycket sofistikerad stavningskontroll som vid behov kan föreslå stilistiska förbättringar. Med Word-mallar från över fyrtio kategorier sparar användaren tid vid vanligt skrivande. Naturligtvis innehåller Office-paketet också Excel, det välkända kalkylprogrammet. Den känner igen användarens arbetsmönster och organiserar effektivt data. Många beräkningar kan utföras med hjälp av kraftfulla formler. En mängd olika diagram hjälper till att få fram prognoser och trender ur data-uppgifterna. I programpaketet hittar du även PowerPoint, programvaran för proffsiga presentationer. Tack vare uttrycksfulla animationer och övergångar samt integrationen av 3D-modeller, är det möjligt att skapa presentationer som håller publiken intresserad och uppmärksam. För presentatören är anteckningssidorna till stor hjälp - det är bara talaren som ser dem. 

Mer användarvänlig och kraftfull

De program som ingår i Office 2019 Home and Student for Mac gör det enklare att skriva och informativa presentationer. Den senare döljer allt på skärmen som inte är ren text. Detta gör det lättare att koncentrera sig. I Office-versionen som dök upp under hösten 2018 finns det några innovationer till den tidigare versionen Office 2016. Den har förbättrad penninmatning för alla Office-program. Penninmatning tar nu hänsyn till lutningen och tryckintensiteten. Det finns en integrerad översättningsmjukvara för internationell kommunikation och vetenskapliga texter. Dessutom ger 2019-versionen förbättrad dataanalys i Excel. Därtill finns det nya typer av formler och diagram. I PowerPoint kommer användaren att hitta ett utökat urval av animationer samt en morfning -och zoomningsfunktion för övergångarna. Dessutom kan SVG-filer och 3D-modeller integreras i presentationerna och exporteras som videor i 4K-upplösning.

Köp Office 2019 Home and Student for Mac utan problem

Hos oss kan du köpa den välkända kontorsmjukvaran på ett enkelt sätt. Detta är en version för användare som inte behöver en moln-funktion. Här kan du ladda ner den snabbt och få originalmjukvaran utan långa leveranstider. Förutom att skicka lämplig licensnyckel hjälper Lizengo även till med installationen. Macintosh-användare får alltså en skräddarsydd version av den globalt kända Office-programvaran. De dokument som skapas är mycket väl lämpade för internationellt utbyte eftersom de är allmänt använda filformat. På Mac-datorn hemma, liksom på iPad, övertygar Office 2019 Home and Student for Mac människor i alla generationer med sitt utbud av funktioner.

Processor: Intel-processor

Minne: 4 GB

Hårddiskutrymme: 10 GB tillgängligt, HFS + -format (eller MacOS Extended eller APFS)

Display: Upplösning på minst 1280 x 800

Operativsystem: Office 2019 har stöd för de tre senaste versionerna av MacOS, med andra ord alltid de senaste och de föregående två. För närvarande (oktober 2019) är dessa MacOS 10.15 och MacOS 10,14 och 10,13.

Webbläsare: Aktuell version av Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox

För Outlook: Mikrofon för taligenkänning

Audio out-enhet för uppläsningsfunktion

Relaterade länkar "Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2019 Home and Student for Mac - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat