Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac

Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac
1 909,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100514-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 10-15 Minuten
Office 2019 Home and Business for Mac är en omfattande serie program för både privatpersoner och...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"

Office 2019 Home and Business for Mac är en omfattande serie program för både privatpersoner och familjer samt för små och medelstora företag. Den tillåter användaren att hantera e-post, redigera textdokument och skapa presentationer, bland annat. Den innehåller de senaste versionerna av Outlook, Word, PowerPoint, Excel och OneNote.

 

Många funktioner i Word och PowerPoint

Om du väljer att köpa Office 2019 Home and Business for Mac kan du dra nytta av de många möjligheterna som det världsberömda ordbehandlingsprogrammet erbjuder. De så kallade naturliga handrörelserna som kan utföras med fingret eller pennan på en enhet med touch-funktion, är något som sticker ut. I frihandsredigeraren kan till exempel ord inringas eller strykas över för att tas bort. Den inbyggda Office-assistenten "Remix 3D", å andra sidan, skapar 3D-modeller av objekt eller levande saker för användning i Word, Excel och PowerPoint. Detta gör företagets dokument och presentationer mer visuellt spännande. Flytten från modellering till dokument är smidig I PowerPoint kan du till och med använda animerade 3D-modeller för att göra övergångarna mellan bilderna mer intressanta. Om du väljer att köpa Office 2019 Home and Business for Mac är dessa program och funktioner körbara utan Internetåtkomst.

 

Nu är det lätt att anteckna, göra beräkningar och kommunicera

Excel anses vara klassikern bland kalkylblad i tabellform. I 2019-versionen finns många hjälpsamma och tidsbesparande verktyg. Programmet lär sig hur användaren arbetar och känner igen arbetsmönster för att kunna ge mer lämpliga förslag i framtiden. För en snabb start och lyckad design kan du välja en mall från över fyrtio kategorier. Som i tidigare versioner kan man med de angivna dataangivelserna skapa komplexa beräkningar med hjälp av formler. Med formatering, miniatyrdiagram och tabeller visas innehållet i ett mycket tilltalande och tydligt format. Nya diagramtyper gör det möjligt att presentera prognoser och trender ännu mer bekvämt.

Den digitala anteckningsboken OneNote är lämplig både för jobbet och för privatlivet. Det hjälper användaren att hålla sig organiserad. Idéer kan delas in i flera underkategorier och enkelt hittas med sökfunktionen. De inmatade uppgifterna kan ändras med hjälp av tangentbord, överstrykningspenna eller penna. Den som köper Office 2019 Home and Business for Mac har också tillgång till 2019-versionen av Outlook och kan därmed även arbeta effektivt på språng. Slutligen är kalender, kontakter och Office-filer integrerade i appen på ett praktiskt sätt.

 

Köp och hämta Office 2019 Home and Business for Mac

Om du är intresserad av Office-paketet för ditt hem eller företag är Lizengo rätt adress för dig. Här kan de beprövade Office-programmen laddas ner på ett säkert sätt. Detta ger dig tillgång till de internationellt populära skriv -och presentationsprogrammen på ett enkelt sätt. Varje dator som Office-programmen ska köras på kräver en separat licens. Om du har några frågor eller inte förstår allt vad gäller utbud eller installation av Office 2019 Home and Business for Mac hjälper det kunniga Lizengo-teamet gärna till.

Processor: Intel-processor

Minne: 4 GB

Hårddiskutrymme: 10 GB tillgängligt, HFS + -format (eller MacOS Extended eller APFS)

Display: Upplösning på minst 1280 x 800

Operativsystem: Office 2019 har stöd för de tre senaste versionerna av MacOS, med andra ord alltid de senaste och de föregående två. För närvarande (oktober 2019) är dessa MacOS 10.15 och MacOS 10.14 och 10.13.

Webbläsare: Aktuell version av Internet Explorer, Safari, Chrome eller Firefox

För Outlook: Mikrofon för taligenkänning

Audio out-enhet för uppläsningsfunktion

Relaterade länkar "Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2019 Home and Business for Mac - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat