Microsoft Office 2019 Home and Business

Microsoft Office 2019 Home and Business
1 909,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100483-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 10-15 Minuten
Arbeta hemifrån eller på kontoret med Office 2019 Home and Business Både kontor och hem -...mer

Produktinformation "Microsoft Office 2019 Home and Business"

Arbeta hemifrån eller på kontoret med Office 2019 Home and Business

Både kontor och hem - med Office 2019 Home and Business

Namnet antyder redan att applikationerna i detta programurval är lämpliga för hem- eller kontorsanvändning. Här finns de senaste versionerna av Word, Excel, PowerPoint och Outlook. Dessutom erbjuder Microsoft möjligheten att köra alla program inte bara med Windows 10, utan även MacOS. Dokument, kalkylblad, presentationer, e-postmeddelanden, kontakter: Allt som är viktigt i det professionella och personliga livet hanterar användaren med den här kompakta samlingen av de mest populära kontorsprogrammen i världen. Valfri säkerhetskopiering av data till online-lagringstjänster gör det också möjligt att dela innehåll av alla slag med kollegor och vänner.

År 2019 är Word fortfarande det bästa sättet att skapa, granska och skriva ut dokument av alla slag eller vidarebefordra dem till andra. Från dokument på en sida för myndigheter till komplexa vetenskapliga artiklar - användningen av Word 2019 är lämplig för praktiskt taget alla ändamål. Dessutom är integrationen av skalbar SVG-grafik möjlig i denna release, vilket förenklar hanteringen av stora bilder, fotografier, ritningar och andra format. De som tycker om att använda penna eller språk på jobbet är å andra sidan nöjda med det förbättringar av båda formerna av inmatning i Word 2019.

Det mest värdefulla verktyget för att utvärdera data-set såsom ekonomi är Excel 2019, som hanterar både små nummer och hela företagsrapporter. De många möjligheterna till visualisering av siffror gör det möjligt att göra informationen visuellt tilltalande och omedelbart förståelig. Nytt i den här utgåvan är även många förbättrade mattefunktioner, GPU-acceleration för specifika 3D-visningar och mer. PowerPoint 2019 i Office 2019 Home och Business tillåter även integration av 4K-video och kostnadsfri skalning av grafik som är integrerade i bilder - helt utan extern bildredigering.

Outlook är fortfarande det bästa sättet att centralt arkivera kontaktinformation och hantera e-postkonton, även i 2019-versionen. Användare kan skapa ett obegränsat antal e-postkonton, spara data offline och arkivera e-post i en säkerhetskopia.  Office 2019 Home and Business är det perfekta sättet att hålla kontakt med kunderna på lång sikt och inte förlora de viktigaste uppgifterna - namn, adress, telefonnummer och mer. Den intelligenta e-postinboxen sorterar inkommande meddelanden så att det viktigaste inlägget visas direkt.

Microsoft kräver Windows 10 för installationen. Dessutom är Office 2019 Home and Business kompatibelt med macOS. Inget av programmen startar om en äldre version av Windows är installerad. Det är också en komplett licens som tillhandahålls av Microsoft med alla större uppdateringar i minst fem år. Alla program kan användas utan tillgång till Internet och kräver ingen molnanslutning för användning. Om det behövs är det fortfarande möjligt att säkerhetskopiera data i molntjänster som OneDrive.

Operativsystem: Windows 10

Minne: minst 2 GB RAM

Hårddisk: minst 3 GB ledigt utrymme

Skärm: minst 1,024 * 768 pixlar upplösning

Grafikkort: DirectX 10-stöd behövs för GPU-accelererat gränssnitt

Browser: senaste versioner av Internet Explorer, Chrome, Firefox, Microsoft Edge eller Safari

. NET-version: åtminstone. NET version 3.5

Relaterade länkar "Microsoft Office 2019 Home and Business"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Office 2019 Home and Business - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat