Windows Server 2019 Essentials

Windows Server 2019 Essentials
3 090,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
 • Microsoft Corporation
 • 100489-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 10-15 Minuten
Köp Windows Server 2019 Essentials och dra nytta av anpassade lösningar Företag som köper...mer

Produktinformation "Windows Server 2019 Essentials"

Köp Windows Server 2019 Essentials och dra nytta av anpassade lösningar

Företag som köper Windows Server 2019 Essentials får den senaste versionen av Microsofts framgångsrika serverlösning som har tjänat företag mycket väl under flera år. Den nuvarande Essentials-versionen, liksom den tidigare utgåvan Windows Server 2016 Essentials, är skräddarsydd för behoven hos mindre företag och organisationer. Windows Server 2019 Essentials är perfekt för företag som inte har en virtuell arbetsyta och är även en utmärkt lösning som ensam server. Alternativt kan den användas som en primär server i arbetsmiljöer med flera servrar.

Mer säkerhet och mer moln i Windows Server 2019 Essentials
En av de största förändringarna jämfört med den tidigare versionen är den tätare integrationen med Microsoft Azure genom Windows Server 2019 och Project Honolulu för att skapa en hybrid molnmiljö. Förutom den centrala kontrollen via Project Honolulu möjliggör den nuvarande versionen säkerhetskopiering via Azure File Sync och Azure Backup, till exempel.

Dessutom expanderar Microsoft de tidigare säkerhetsalternativen för 2016-utgåvan i Windows Server 2019. Dessutom har stödet för Linux förbättrats, inklusive integration av Linux-kommandon som "tar" och "curl" i kommandoraden. Dessutom skyddas Linux VM nu i Windows Server 2019 via Shield-VMs.

Säkerhetspaketet har även förmågan att kryptera nätverkstrafik i virtuella miljöer och integrera Advanced Defensive Protection (Windows Defender Advanced Threat Protection). Detta erbjuder i sin tur bland annat skydd mot attacker vars definitionsfil ännu inte har identifierats i nuvarande virusskannrar, t.ex. "zero-day-attacker".

Andra fördelar för företag som köper Windows Server 2019 Essentials

 • Stöd för "Kubernetes" tillåter även Windows Server Containers i Microsoft Windows Server 2019 att ansluta till Kubernetes.
 • Möjlighet att köra traditionella applikationer och funktioner som fil- och utskriftsdelning.
 • Jämfört med Windows Server 2016 reducerades kärnbilden avsevärt från en bra 5 GB till cirka 1,7 GB. Resultatet är ett lägre nätverkstryck med lika snabb process.
 • Anslut Windows Server 2019 till den senaste versionen av "System Center" förutom central administration via RSAT och Project Honolulu.
 • Möjlighet att bygga Hyper Converged Infrastructures (HCI) med hjälp av Mircosoft Azure och System Center, vilket gör det möjligt för företag att slå samman lokala datacenter och Microsoft Azure.
 • Microsoft Windows Server 2019 Essentials stöder den senaste hårdvaran och integrerar samma funktioner och förbättringar som Windows Server 2019 Standard, inklusive systeminformation och lagringsmigrationstjänster.
Plattform Windows
Processor Processor med minst 1,4 GHz (single core), minst 1,3 GHz (multi-core) - 3,1 GHz eller mer rekommenderad (single- och multi-core), maximalt stöd för 2 CPUer
Arbetsminne Minst 2 GB RAM (eller 4 GB om Windows Server Essentials distribueras som VM), 16 GB RAM rekommenderas, maximalt stöd på 64 GB
Grafikkort k.A.
Soundkarte Ingen information
Hårddisk Minst 160 GB Hårddiskutrymme med en systempartition med en kapacitet på minst 60 GB
Bildskärm Ingen information
Optisk enhet DVD-enhet (för DVD-installation)
Relaterade länkar "Windows Server 2019 Essentials"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2019 Essentials - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat