Windows Server 2012 R2 Standard

Windows Server 2012 R2 Standard
4 390,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100059-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
Operativsystem till din server, utvecklat på samma kärna som Windows 8 och den naturliga...mer

Produktinformation "Windows Server 2012 R2 Standard"

Operativsystem till din server, utvecklat på samma kärna som Windows 8 och den naturliga efterföljaren till Windows Server 2008 R2.

Licensnyckeln omfattar 1 POSE + 2 VOSE (1 Physical Operating System + 2 Virtual Operating Systems). Kan installeras på en server med fysiska processor-sockets med totalt 4TB RAM. Om du installerar alla de tillåtna 2 x VOSE kan POSE endast användas för att administrera och serva de virtuella.

I Windows Server 2012 R2 samlas Microsofts servererfarenhet och kompetens i en världsomfattande molntjänst som är lätt att implementera i din infrastruktur, innehållande nya funktioner och förbättringar vad gäller virtualisering, styrning, lagring, nätverksarbete, virtuell desktop-infrastruktur, samt skydd av anslutningar och information, interaktivitet och applikationsplattform.

Windows server 2012 R2 Standard är en flexibel och lättanvänd serverlösning. Oavsett om ditt företag är litet eller stort kan Windows Server R2 Standard hjälpa dig att molnoptimera ditt företag och ditt arbetsflöde.

Windows Server 2012 R2 Standard låter dig blanda dina on-premises-lösningar med molnbaserade, utan att du behöver skapa en ny infrastruktur, systemstyrning eller skaffa nya applikationer. Windows Server ger dig och ditt företag en skalbar, dynamisk och fleranvändarbaserad molninfrastruktur som hjälper användarna att få tillgång till företagsdata genom across-premises.

Windows Server har fokus på större snabbhet och effektivitet och den mobila aspekten av serverlösningen kan skapa åtkomst till personanpassade arbetsmiljöer för de olika användarna mer eller mindre överallt ifrån.

Med Windows Server 2012 R2 är det också lättare att använda och försörja virtuella resurser tvärs genom olika enheter. VDI-teknologin ger lätt åtkomst till en funktionsrik Windows-miljö som körs i datacentralen, från i stort sett alla enheter. Med Hyper-V och Remote Desktop Services erbjuder Microsoft tre flexibla valmöjligheter för VDI-användning i en enkel lösning: Pooled Desktops, Personal Desktops samt Remote Desktops Sessions.

Operativsystem

Windows

Processor minst 1,4-GHz-Processor mot 64 Bit
Minne minst 512 MB
Hårddisk minst 32 GB
Relaterade länkar "Windows Server 2012 R2 Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2012 R2 Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat