Windows Server 2008 Standard

Windows Server 2008 Standard
1 399,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100049-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Microsoft Windows Server 2008 Standard är det mest avancerade operativsystemet på marknaden,...mer

Produktinformation "Windows Server 2008 Standard"

Microsoft Windows Server 2008 Standard är det mest avancerade operativsystemet på marknaden, skapat för att stödja nästa generations nätverk, applikationer och webbtjänster. Med Windows Server 2008 kan du utveckla, leverera och hantera innehållsrika användarupplevelser och applikationer. Du kan erbjuda en säker infrastruktur, öka effektiviteten och skapa nya värden för din organisation. Windows Server 2008 Standard bygger på styrkan i tidigare Windows Server-versioner, men levererar dessutom nya värdefulla funktioner och förbättringar i det grundläggande operativsystemet.

Nya webbverktyg, virtualiseringsteknik, säkerhetsförbättringar och administrationsverktyg sparar tid, sänker kostnader och erbjuder en stabil grund för er IT-infrastruktur.En ny Server Manager förenklar serverinstallation, konfigurering och löpande administration genom en gemensam konsol. Och med Windows PowerShell automatiserar ni rutinåtgärder vid systemadministration av flera servrar. Windows Deployment Services gör det enklare och säkrare sätt att snabbt rulla ut operativsystemet via nätverkbaserad installation.

Dessutom ingår bland annat Windows Server 2008 Failover Clustering wizards, fullt IPv6 stöd och rollbaserad installation som alla bidrar till att skapa en stabil grund för en dynamisk IT-miljö.Med Windows Server 2008 Standard förbättrade administrations-, diagnos-, utvecklar- och applikationsverktyg har du möjlighet att leverera innehållsrika webbupplevelser på en helt ny nivå.Med inbyggd teknik för virtualisering hjälper Windows Server 2008 dig att sänka kostnader, utnyttja hårdvara bättre, optimera din infrastruktur och förbättra servertillgängligheten.

Med ett förstärkt operativsystem och säkerhetsinnovationer som Network Access Protection, och Read-Only Domain Controller får du ett oöverträffat skydd för ditt nätverk, din data och hela er verksamhet. Windows Server 2008 Standard är den säkraste Windows Server-produkten någonsin.

Relaterade länkar "Windows Server 2008 Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2008 Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat