Windows Server 2008 R2 Standard

Windows Server 2008 R2 Standard
3 190,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100052-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 10-15 Minuten
Windows Server 2008 R2 Standard är ett serverbaserat operativsystem utvecklat av Microsoft och...mer

Produktinformation "Windows Server 2008 R2 Standard"

Windows Server 2008 R2 Standard är ett serverbaserat operativsystem utvecklat av Microsoft och primärt anpassat för mindre företag.

Windows Server 2008 R2 Standard är ett avancerat Windows Server-operativsystem designat för att administrera nätverk, applikationer och onlinetjänster. Med Windows Server 2008 R2 Standard kan du utveckla, drifta och administrera olika applikationer och tjänster, försörja en mycket säker nätverksinfrastruktur samt höja den teknologiska effektiviteten i ditt företag/din organisation. Windows Server 2008 R2 Standard bygger på den prisbelönta teknologin från Windows Server 2008, och utvidgar denna teknologi med ”R2” och nya funktioner samt säkerhetsuppdateringar, för att öka pålitligheten och flexibiliteten av server-infrastrukturen.

Smarta funktioner

Nya virtualiseringsverktyg, tjänster, administrativa förbättringar och integration med Windows 7-funktioner hjälper till att spara tid, reducera omkostnader och skapa en plattform för ett dynamiskt och effektivt styrt datacenter. Smarta funktioner som Internet Information Services (IIS) version 7.5, uppdaterade Server Manager- och Hyper-V-plattformar och Windows PowerShell version 2.0 kombineras för att ge användarna mer kontroll och ökat effektivitet..

Relaterade länkar "Windows Server 2008 R2 Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2008 R2 Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat