Windows 7 Home Premium

Windows 7 Home Premium
169,00 kr 465,00 kr (63,66% sparat)

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
 • Microsoft Corporation
 • 100001-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 10-15 Minuten
Supporten för Windows 7 ställdes in den 14/1 2020. Microsoft Windows 7 Home Premium är...mer

Produktinformation "Windows 7 Home Premium"

Supporten för Windows 7 ställdes in den 14/1 2020.

Microsoft Windows 7 Home Premium är den utökade versionen av Home Basic. Båda versionerna har designats för hemanvändare för den privata sektorn. Jämfört med sin föregångare, Vista, så introducerar Windows 7 Home Premium operativsystem ett flertal förändringar. Dessa inkluderar ett förbättrat gränssnitt, nya funktioner, utökad prestanda och förhöjd säkerhet. Win 7 Home Premium operativsystem erbjuder också exklusivt innehåll med en mängd av mediaprogram.

Enkel att hantera och bättre prestanda

Windows 7 Home Premium operativsystem erbjuder ett mer modernt användargränssnitt, nya funktioner och ett antal förbättringar. Användarvänligheten av systemet har förbättrats genom att förse de mest viktiga programmen som Windows WordPad och Paint, med en kommandomeny. Detta gör att du alltid ser de viktigaste funktionerna som hjälper dig arbeta mer effektivt. Med stöd av alternativa inmatningsmetoder, erbjuder Microsoft Windows 7 Home Premium också användbara funktioner såsom multi-touch som att du till exempel  kan rita i Paint med flera fingrar samtidigt på en touch screen. Med operativsystemet Win 7 Home Premium kan du placera widgets  där du önskar på skrivbordet och är inte begränsad till någon sidokolumn. Vid sidan av dessa visuella förbättringar erbjuder, Windows 7 Home Premium också systemoptimeringar i form av förhöjd prestanda, som med DirectX 11. Det förser ditt system med nödvändigt stöd för grafik som behövs till komplexa grafikprocesser. Generellt, Win 7 Home Premium är snabbare än sin föregångare Vista, men systemkraven är trots det lägre vid jämförelse.

Nya program och mer i operativsystemet Windows 7 Home Premium

För att säkerställa att alla optimeringar för användargränssnittet och systemets prestanda kan användas fullt ut erbjuder Microsoft Windows 7 Home Premium många nya funktioner och program:

 • Loggprogram för fel: loggrapport för problem
 • Nytt säkerhetscenter: övervakning av brandvägg och status på virusscan
 • Enhetskontroll: förbättrad kontroll på externa enheter
 • Virtuell mapp i Utforskaren: ett “bibliotek” för snabb dataåtkomst
 • Röststyrning och ljudutgång: applikationsstöd för användare med begränsade möjligheter
 • Förbättrat aktivitetsfält och förhandsvisningsmöjligheter
 • Snabbare navigering med förbättrad Windows sök
 • Enkelt att skapa hemmanätverk
 • Touch support

För att optimera har onödigheter i aktivitetsfält och Utforskarfunktioner tagits bort  från Windows 7 Home Premium operativsystem. Istället har Windows 7 Home Premium nya funktioner och program som HDTV stöd eller möjlighet att skriva och spela DVDs.  Microsoft Windows 7 Home Premium har också Windows Media Center, som innehåller Windows Media Player och ett antal spel.

Säkerhet Windows 7 Home Premium

 

Win 7 Home Premium operativsystem ger dig möjlighet till biometrisk autentisering. Denna funktion kan användas antingen för att logga in, att utöka användares behörighet eller allmän åtkomst till operativsystemet. Detta gör Windows 7 Home Premium operativsystem tillgängligt enbart för dig och därför ännu säkrare. Systemprogram i Microsoft Windows 7 Home Premium hanteras nu i en whitelist, genom vilken de automatiskt ges rättigheter när de kör och det behövs ingen ytterligare bekräftelse. Som tillägg Win 7 Home Premium operativsystem förses hela tiden med uppdateringar som ser till att  det hålls säkert för dig

Operativsystem Windows
Processor 1 GHz Prozessor eller högre med 32-Bit eller 64-Bit
Minne 1 GB för 32-Bit eller 2 GB för 64-Bit
Hårddisk 16 GB för 32-Bit-Operativsystem eller 20 GB för 64-Bit-Operativsystem
Grafikkort DirectX 9 med WDDM 1.0 drivrutin eller högre
Relaterade länkar "Windows 7 Home Premium"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows 7 Home Premium - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat