Windows 10 Pro

Windows 10 Pro
499,00 kr 795,00 kr (37,23% sparat)

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100007-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Rätt för affärsverksamhet Gå med i din domän. Du kan ansluta till ditt företags eller din...mer

Produktinformation "Windows 10 Pro"

Rätt för affärsverksamhet

Gå med i din domän. Du kan ansluta till ditt företags eller din skolas domän eller Azure Active Directory för att använda nätverksfiler, servrar, skrivare med mera. 

Förbättrad kryptering. Få extra säkerhet med BitLocker för att skydda dina data med kryptering och säkerhetshantering. 

Fjärrinloggning. Med Windows 10 kan du logga in med Remote Desktop och använda din Pro-PC medan du är hemma eller på resande fot. 

Virtuella maskiner. Skapa och kör virtuella maskiner med Hyper-V så att du kan köra fler än ett operativsystem samtidigt på samma PC. 

Dina appar i Windows Store. Windows 10 låter dig skapa din egen privata appsektion i Windows Store för bekväm tillgång till företagsapplikationer

Det bara fungerar

Windows 10 kombinerar det Windows som du redan känner till med fantastiska förbättringar som du kommer att älska. Tekniker som InstantGo1 låter dig starta upp och fortsätta snabbt. Och Windows 10 har fler inbyggda säkerhetsfunktioner än någonsin för att skydda mot skadliga programvaror.

Multitaska/Gör fler saker samtidigt

Multitaska som en mästare med möjligheten att göra fyra saker på skärmen samtidigt. Börjar skärmen bli för fullspäckad? Skapa virtuella skrivbord för att få mer utrymme och bara jobba med det du vill. Dessutom är alla dina meddelanden och viktiga inställningar samlade på en lättåtkomlig skärm.

Microsoft Edge

Det är den helt nya webbläsaren, designad för att göra så att webben arbetar i samklang med dig. Skriv för hand eller skriv med tangentbordet direkt på webbsidor och dela dina markeringar med andra. Du kommer att gilla läsvyn som rensar bort distraktioner. Det finns också ett förbättrat adressfält för att hjälpa dig att hitta saker snabbare.

Continuum

Den bästa skärmen är alltid den du använder just nu eftersom Windows 10 optimerar din upplevelse för din aktivitet och enhet. Skärmfunktioner anpassar sig för enkel navigering, och appar kör smidigt på de minsta till de största displayerna.

Unikt din

Din Windows 10-enhet känner igen dig och bekräftar din närvaro på ett verkligen personligt sätt. Med Windows Hello hälsar din enhet på dig med ditt namn och lyser upp när den känner igen dig, hjälper dig genom inloggningen och gör så att du slipper komma ihåg eller skriva i ett lösenord.

Spel och Xbox

Spela dina Xbox One-spel på din Windows 10-PC, bärbara dator eller surfplatta. Använd Game DVR-funktionen för att spela in dina bästa hero-rörelser och skicka till dina vänner omedelbart, utan att behöva lämna spelet.

OperativsystemWindows
ProcessorProzessor eller SoC med minst 1 GHz
Minne1 GB för 32-Bit eller 2 GB för 64-Bit
Hårddisk16 GB för 32-Bit-Operativsystem eller 20 GB för 64-Bit-Operativsystem
GrafikkortDirectX 9 eller högre med WDDM 1.0 drivrutin
Relaterade länkar "Windows 10 Pro"
Betyg 1
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows 10 Pro - Omdömen
(1)
7 dec 2019

Det bästa microsoft operativsysem jag någonsin haft på mi stationära Dator. Det enda som kan vara negativt är när man startar upp datorn för första gången. Det blir mestadels blåskärm och datorn startar om. Vet ej vad detta kan bero på men när man vet det

Det tog ett tag att gå över ifrån Windows 7 systemet och Windows 10 kändes huller om buller. Nu cirka 4 månader senare så tror jag nog mig veta var alla appar gömmer sig. 5***** får det bli. ett riktigt solitt system, iallafall på min stationära!

Sida 1 av 1
Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat