Windows 10 Enterprise LTSB 2016

Windows 10 Enterprise LTSB 2016
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
2 750,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100475-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Windows 10 Enterprise LTSB är en specialversion av Windows 10, som tillåter affärskunder att...mer

Produktinformation "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"

Windows 10 Enterprise LTSB är en specialversion av Windows 10, som tillåter affärskunder att avstå från funktionella uppdateringar. Den är utformad för specifika datorsystem som kräver serviceuppdateringar i flera år men inte använder många Windows 10-appar. Dessa inkluderar bankautomater, point-of-sale-system eller datorer som styr medicinsk utrustning. Sådana datorer utför typiskt endast en specifik och viktig uppgift. Därför behöver de inte funktionsuppdateringar som är relevanta för den klassiska kontorsdatorn. 

Stabilt och säkert operativsystem för företag

Datorer för vilka Windows 10 Enterprise LTSB är aktuell bör arbeta så stabilt som möjligt och vara skyddade från yttre hot. Ändringar i användargränssnittet är emellertid av liten betydelse för dessa enheter. Av dessa skäl hindrar LTSC- resp. LTSB-licensmodellen att datorerna får de annars vanliga funktionsuppdateringar. Endast de vanliga serviceuppdateringar som säkerställer säkerhet laddas upp. Det är med andra ord en Windows 10-version utan appar, Store, Cortana och Edge. Men för den dagliga användningen på kontoret är det inte meningsfullt att satsa på Windows 10 Enterprise LTSB. 

Version med långvarig support

LTSB står för "Long Time Servicing Branch" eftersom det är "grenen" i Windows-operativsystemet som stöds i upp till 10 år. Av dessa är 5 år standardtiden och ytterligare 5 år kan köpas som en förlängning. Benämningen på denna servicegren ändras 2018/2019 till "Long Term Servicing Channel" (LTSC). Till skillnad från den "halvåriga servicekanalen" som är vanlig i kontorslösningar finns det aldrig några funktionsuppdateringar via LTSC. Istället släpps en ny LTSC-version av operativsystemet mellan vartannat eller vart tredje år. Användare kan välja att uppgradera till dessa eller förbli vid sin ursprungliga version i upp till 10 år. Arbetsinsatsen hos företagets egen IT-personal kan därför minimeras med Windows 10 Enterprise LTSB.

Slimmat OS utan onödiga appar

 Varje ny version av Windows 10 Enterprise LTSB kommer att vid tillfället stödja nya processorer. Detta säkerställs genom "Standard Silicon Support Policy" som efterlevs av etablerade tillverkare av operativsystem. Därmed kommer det alltid finnas en version av detta Business-operativsystem som passar nyutvecklade processorer. I huvudsak har LTSB-versionen samma funktioner som versionen med den halvåriga servicekanalen hos Windows 10 Enterprise. Undantagna är dock applikationer som har datorer avsedda för personer – till exempel Outlook Mail, Calendar, OneNote, Weather eller News. Windows 10 LTSC ökar sålunda datorns prestanda, som är avsedda för maskinstyrning, telefonsystem, inbyggda system i bankomater eller bankkiosker. 

Uppdaterade licensmodeller

Ibland benämns Windows 10 Enterprise LTSB 2019 även "Windows 10 1809". Detta ger tydlighet bland professionella IT-beslutsfattare bland de många olika Windows 10-versionerna. Vidare bör man veta att Windows-tillverkaren år 2018 sammanförde sina prenumerationsmodeller "Current Branch" och "Current Branch for Business" till en "Semi-Annual channel". Samtidigt bytte LTSB benämningen till LTSC. Men principen om långsiktig service kvarstår. Mera sällsynta uppdateringar innebär färre ändringar som potentiellt destabiliserar ett datorsystem. IT-personal har färre omkostnader och kan använda sin arbetstid för andra uppgifter. I övrigt säkerställer den mindre mängden appar att färre enskilda programvaruproblem kan få det övergripande systemet att krascha. Detta gör Windows 10 Enterprise LTSC till ett kraftfullt operativsystem för datorsystem som är en viktig del av ett IT-system för arbetsuppgifter.

 Processor 1 GHz CPU, x86- eller x64-processorer och SoCs
Arbetsminne 1 GB (32-bitar), 2 GB (64-bitar)
Grafikkort SVGA (32 bitar per bildpunkt)
Ljudkort ingen uppgift
Hårddisk 16 GB (32-bitar), 20 GB (64-bitar)
Bildskärmens minsta upplösning 800 x 600 bildpunkter, rekommenderad upplösning minst 1366 x 768 bildpunkter
Trusted Platform Module (TPM) – krävs
UEFI Secure Boot – krävs

Relaterade länkar "Windows 10 Enterprise LTSB 2016"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows 10 Enterprise LTSB 2016 - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat