Windows 10 Enterprise

Windows 10 Enterprise
999,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
 • Microsoft Corporation
 • 100008-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Windows 10 Enterprise är en speciellt för företag utvecklad version av det nya operativsystemet...mer

Produktinformation "Windows 10 Enterprise"

Windows 10 Enterprise är en speciellt för företag utvecklad version av det nya operativsystemet från Microsoft. Denna version innehåller förutom funktioner som ingår i Windows 10 Pro, ytterligare funktioner som förenklar den dagliga verksamheten och låter dig arbeta mer effektivt. Tack vare kompatibiliteten med pek-enheter, är du mer flexibel än någonsin tidigare och kan finslipa på idéer på nästan vilken plats som helst.
Det moderna och användarvänliga gränssnittet låter dig arbeta intuitivt, och den återinsatta Start-menyn ger den nödvändiga överblicken. Windows 10 Enterprise anpassar sig också automatiskt till varje enhet och dess individuella egenskaper. Så skiljer sig exempelvis vyn på en stationär dator från vyn på en surfplatta. De knappt förändrade systemkraven säkerställer att du kan använda Windows 10 Enterprise även på äldre utrustning och att ingen ny hårdvara behövs för att systemet skall vara stabilt.

Speciella funktioner i Windows 10 Enterprise Edition

 • "Direct Access" för transparent och säker åtkomst av mobila anställda till företagets nätverk
 • "AppLocker" är Microsofts utvidgade efterträdare till Software Restriction Policies (SRP), med vilken administratörer kan förhindra uppstarten eller installation av oönskad programvara
 • "Branch Cache", vilken från 2012 kräver en Windows Server, kontrollerar före åtkomst till en fil som lagras på en fjärrserver, att det inte finns en identisk kopia temporärt mellanlagrad på en snabbare lokal dator
 • "Device Guard" låter dig ställa in de tillåtna app-källorna
 • "Windows To Go" låter dig installera Windows 10 Enterprise på ett USB-minne


Windows 10 Enterprise, den kompletta lösningen för företag
Utöver dessa exklusiva funktioner erbjuder Windows 10 Enterprise ännu fler affärsfunktioner såsom Domaining Joining, Group Policy Management, BitLocker, Corporate Mode för Internet Explorer EMIE, Remote Desktop, en särskild åtkomst 8.1, samt en Hyper-V-Client. Naturligtvis har Windows 10 Enterprise även alla de nya funktionerna, såsom språkassistenten Cortana, den nya webbläsaren Microsoft Edge, Continuum-läge för pek-enheter, samt ansikts- och fingeravtrycksigenkänning för ökad säkerhet.
Vanliga program för e-post, kalendrar, musik, foton och video, samt den nya DirectX 12 för grafikoptimering ingår också i operativsystemet Windows 10 Enterprise. Dessutom finns i Microsoft Windows 10 Enterprise-versionen möjligheten att ansluta sig till den molnbaserade katalog- och identitetshanteringstjänsten Azure Active Directory. Med en single-sign-on erhåller användaren därmed åtkomst till talrika Cloud-SaaS-applikationer som DropBox, Office 365 och Concur.


Professionellt datorstöd via Microsoft Windows 10 Enterprise
Windows kommer i framtiden endast fungera som en tjänst, varför inga flera versioner är planerade efter Windows 10 Men därmed fokuserar Microsoft inte enbart på systemoptimering och felavhjälpning. I principen "Windows as a Service" ingår då även nya funktioner, som inte fanns vid köptillfället. Således utvidgas och förbättras Windows 10 Enterprise ständigt.

Plattform Windows
Operativsystem som stöds Windows 10
Processor Processor eller SoC med minst 1 GHz
Arbetsminne 1 GB för 32-bitar eller 2 GB för 64-bitar
Fast skivminne 16 GB för 32-bitars operativsystem, eller 20 GB för 64-bitars operativsystem
Grafikkort DirectX 9 eller högre med WDDM 1.0 drivrutin
Ljudkort Uppgift saknas

Relaterade länkar "Windows 10 Enterprise"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows 10 Enterprise - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat