Windows 10 Education

Windows 10 Education
649,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100549-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Utrusta skolor och utbildningsinstitutioner med Windows 10 Education Operativsystemet...mer

Produktinformation "Windows 10 Education"

Utrusta skolor och utbildningsinstitutioner med Windows 10 Education

Operativsystemet Windows 10 Education är det idealiska valet för världens ledande Microsoft operativsystem med fokus på skolor och andra utbildningsinstitutioner. Programvaran bygger på Business-versionen av Windows 10 Pro och lägger till användbara funktioner för klassrummet eller generell gestaltning av undervisningen. Detta skapar en välbekant och lättanvänd lärmiljö som gör det möjligt att optimalt förbereda sig för undervisning av alla slag när det gäller uppgifter och säkerhet.

Använd nya funktioner i Windows 10 Education

Versionen omfattar som alla varianter av Windows 10 en mängd nya funktioner. Detta ger enklare kontroll och drift på datorer och bärbara datorer, samt bärbara enheter som smartphones och surfplattor med touch-funktion. Tack vare en intelligent startmeny kan alla typer av appar sorteras och visas enligt egna preferenser. 

Med principen om virtuella skrivbord sker arbetet under Windows 10 inte längre med enbart ett enda gränssnitt. Detta hjälper till att inom undervisningen avgränsa informationsmaterial meningsfullt och att enkelt avropa det med några få handrörelser. Det är också möjligt att anropa funktioner och information via språktjänsten Cortana som i andra versioner av Windows 10.

Licensiering av programvaran är möjlig för hela skolan och enskilda lärare. I detta fall kan operativsystemet användas på enskilda enheter som läraren använder i undervisningen. För en vidsträckt och omfattande användning, oberoende av enheten, ges ett fullständigt stöd för fjärrskrivbord. 

Vad gäller säkerhet erbjuder versionen av Windows 10 med Device Guard ett omfattande datasäkerhetspaket. BranchCache-programmet optimerar trafiken på nätverket, vilket är särskilt värdefullt i större skolor med många enheter för användning i undervisningen. Windows-to-go-supporten gör det möjligt att ta med sig operativsystemet med ett USB-minne eller annat lagringsmedium.

Skillnaden mot andra versioner av Windows 10

 I huvudsak är Education-versionen liksom Enterprise-versionen jämförbar med operativsystemet Windows 10 Pro. Denna är inriktat på småföretag som vill skapa ett funktionellt nätverk med snabbt och säkert datautbyte. Dessa krav uppstår också i skolor, på universitet och andra utbildningsinstitutioner. 

Utan särskilda appar för utbildningsbranschen är systemkonfigurationen hos Education och Enterprise identiska. Den skiljer sig från Pro-versionen framförallt i följande funktioner:

 - BranchCache
 - Start-Screen-Control för grupper
 - AppLocker för att förhindra oönskade program i bakgrunden
 - Direct Access

Med Direct Access kan personal i fälttjänst få säkerställt att en säker och funktionell tillgång till företagets nätverk via smartphones och andra enheter tryggas. Detta är också användbart för skolor och universitet om lärare hemifrån vill ha åtkomst till innehåll från skolnätverket. Som en extra säkerhetsaspekt erbjuder Windows 10 Education som Pro-versionen funktionen Bitlocker, vilket möjliggör kryptering av hårddiskar.

Dra nytta av den omfattande supporten hos "Windows as a Service"

Generellt nytt i Windows 10-familjen är konceptet "Windows as a Service". Den kommer med jämna mellanrum tillhandahålla nya funktioner från Microsoft-utvecklare för att undvika stora uppdateringar eller migrering till nya versioner. Funktionerna täcker ett brett utbud av funktioner och områden inom datateknik och erbjuds delvist som en option. Detta tillåter lärare och andra användare av Windows 10 Education att fritt besluta med vilka tillämpningar organisationen förverkligar kurser ännu enklare.

Förbättra upplevelsen i undervisningen med speciella appar

Oberoende av funktioner från Microsoft har användare av Windows 10 Education möjligheten att göra en individuell utökning med appar. Förutom de populära Appstores erbjuder Microsoft några speciella applikationer som riktar sig till utbildningsinstitutioner. Särskilt ska nämnas en speciell version av spelet Minecraft, där elever i alla årskurser främjas i sin kreativitet, organisation och kommunikation. 

Ett annat koncept är användningen av Microsoft MakeCode, som i en enkel version säkerställer praktisk programmering även i unga årgångar. Utöver ren radprogrammering med källkod finns utveckling inom områden som mekanik, teknik och maskinteknik i förgrunden. Education-version är speciellt utformade för detta, många användbara appar är inte kommersiella.

Plattform Windows
Operativsystem Windows 10
Processor eller SoC med minst 1,0 GHz
Arbetsminne: 1,0 GB (32-bitar-version), 2,0 GB (64-bitar-version)
Hårddiskminne: 16 GB (32-bitar-version), 20 GB (64-bitar-version)
Grafikkort: DirectX 9 eller högre (med WDDM 1.0-drivrutin)
Ljudkort: ingen uppgift

Relaterade länkar "Windows 10 Education"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows 10 Education - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat