Sharepoint Server 2016 - Standard

Sharepoint Server 2016 - Standard
59 799,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100440-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
För att göra innehåll av alla slag lättare att komma åt för användare följer SharePoint Server...mer

Produktinformation "Sharepoint Server 2016 - Standard"

För att göra innehåll av alla slag lättare att komma åt för användare följer SharePoint Server 2016 en enkel navigationsmodell av webbsidor. Eventuellt innehåll som du tillhandahåller där kan exempelvis struktureras av andra medarbetare och lätt hämtas. Då folk idag växer upp med webbplatser är det oftast mycket lätt att navigera i dessa samlingar av innehåll. En enda webbplats kan med SharePoint Server 2016 - Standard återigen delas in i många mindre underwebbsidor. Detta gör det möjligt att utan problem skapa en tydlig trädstruktur för innehåll av alla slag. Även mindre team kan dra fördel av detta, eftersom data tydligt presenteras och görs tillgängliga i projekten.

SharePoint Server 2016 ger möjlighet att sortera samlingar av innehåll i form av webbsidor efter specifikt innehåll. Det gör det enkelt att bygga bibliotek av dokument, visa bilder eller skapa Wikipedia-liknande databaser med kunskap och information. För medarbetarna i företaget är även uppgiftslistor eller kalendrar intressanta. Under möten erbjuder SharePoint Server 2016 vidare möjligheten att öppna egna diskussionsforum, så att du kan diskutera aktuella händelser i företaget (eller till och med utanför) på ett lämpligt sätt. I princip hanterar mjukvaran många olika uppgifter. I slutändan bestämmer det specifika användningsfallet i företaget vad SharePoint Server 2016 slutligen används för.

Att skapa samlingar av innehåll i form av webbsidor kräver inga omfattande förkunskaper. Till och med komplexa projekt kan tillhandahållas i bara några få steg med de  erbjudna mallarna. Förutsättningen för detta är administratörens tilldelning av rättigheter. När detta hinder har övervunnits kan en medarbetare med passande rättigheter generera SharePoint-samlingar. Mallar omfattar tomma webbsidor eller också teamets webbsidor med färdiga bibliotek, arbetsytor för dokument, mötesrum, företagsinterna och externa bloggar, och mycket mer. På grund av de många olika mallarna är det möjligt för medarbetarna att komma igång med SharePoint Server 2016 inom kort tid. Anslutningen till Office 365 underlättar också integrationen av befintliga data och dokument.

Dessutom möjliggör installationen av SharePoint Server 2016 att inkludera mallkataloger för externa uppgifter. Du kan till exempel skapa mallar för pressmeddelanden eller publicera en mall för nyheter. Medarbetare i pressavdelningen har sålunda snabb tillgång till alla nödvändiga resurser som formatmallar, innehåll och mycket mer. För att hitta nämnda data är mjukvaran försedd med en sökfunktion. Med denna kan medarbetare sedan söka efter specifika uppgifter och datatyper och få snabbare åtkomst till den information de behöver. Alla uppgifter som hittills har nämnts kan utföras av medarbetarna i en webbläsare, till exempel Microsoft Edge, Google Chrome eller Mozilla Firefox.

I SharePoint Server 2016 har webbdesigners möjlighet att finjustera utformningen av webbsidor så mycket att användaren inte längre lägger märke till anslutningen till SharePoint. Detta gör det också enkelt att skapa samlingar av innehåll som är dekorerat med element från företagets företagsidentitet. Detta är fördelaktigt när vissa element ska tillhandahållas kunder och andra gäster. Färger, former, teckensnitt och liknande kan enkelt ändras av erfarna webbdesigners och kan anpassas till företagets specifika behov.

CPU: Intel- eller AMD-CPU med stöd för 64-bitars, minst fyra CPU-kärnor

 RAM: beroende på tillämpningen minst 16 GB till 24 GB RAM

 Hårddisk: minst 80 GB för systemstationen, ytterligare 100 GB per extra enhet som datalagring

 Nätverk: minst 1 Gbps överföringshastighet från servern till alla externa enheter

Relaterade länkar "Sharepoint Server 2016 - Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Sharepoint Server 2016 - Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat