Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise

Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
31 299,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100537-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Engelska
  • 15–30 minuter
Visual Studio 2019 Enterprise: utvecklingsmiljö för team av alla storlekar Visual Studio...mer

Produktinformation "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"

Visual Studio 2019 Enterprise: utvecklingsmiljö för team av alla storlekar

Visual Studio 2019 Enterprises utvecklingsmiljö kan leverera komplexa företagsapplikationer. Företagets version av end-to-end-lösningen är idealisk för större företag eller programmeringsgrupper. Det övertygar med ett brett utbud av verktyg för att designa och verifiera program. Visual Studio kan också kopplas till en mängd olika tjänster och abonnemang, så varje organisation kan bygga den utvecklingsmiljön som den behöver. När man köper Visual Studio 2019 Enterprise väljer man en integrerad lösning som uppfyller krav på hög kvalitet och skalbarhet.

Utveckla och testa applikationer på flera enheter

När man köper Visual Studio 2019 Enterprise får man samtidigt Visual Studio för Mac. Det här är ett snabbt och enkelt sätt att skapa webb-appar och mobilprogramvara. En utvecklingsmiljö som Visual Studio 2019 Enterprise hjälper utvecklare att ägna mer tid åt att koda än att felsöka. Programmet innehåller en serie komponenttest för kod och låter tester köra automatiskt medan du skriver koden. Testresultaten kan visualiseras i realtid. Detta säkerställer att koden är kompatibel med de arkitektoniska beroendereglerna.
Visual Studio Enterprise kan också erbjuda en komplett DevOps-verktygskedja, bland annat med automatiska CI/CD-pipelines. Sofistikerad testplanering av programvaran hjälper dig att förstå orsaken till problem snabbare och bättre, så att du kan åtgärda fel snabbare. Här kan manuella och utforskande tester hanteras specifikt. Det är också praktiskt att enkelt integrera belastningstestning i utvecklingsprocessen för ett obegränsat antal virtuella användare. Avancerade felsöknings- och diagnostikverktyg hjälper till att identifiera fel i skrivbord, webb, moln och mobil-appar som utvecklas. En speciell egenskap är IntelliTrace, det historiska felsökningsverktyget som hjälper team med problem som annars skulle vara svåra att reproducera. Code Map hanterar också visuell felsökning av program som gör avstängningar begripliga även för mycket stora kodbaser.

Mycket produktiv programmering i modern mjukvara

När tillverkningsföretaget från USA utvecklade Visual Studio 2019 ville de skapa en snabb och pålitlig produkt som var lätt att använda. Därför överfördes många populära och beprövade funktioner från Visual Studio 2017. Ändå kan användarna förvänta sig fler alternativ och ännu mer stabila funktioner. Så förbättrades refactorings och navigeringen. Felsökaren har också uppgraderats. Visual Studio 2019 står för snabba Solution Loads och Builds. Dessutom har användarna av utvecklarprogramvaran nytta av förbättrade samarbetsmöjligheter i teamet. Bland annat med funktionen Live Share underlättas ett framgångsrikt realtidssamarbete mellan flera programmerare. Dessutom kommer digitala assistenter att vara tillgängliga för enskilda utvecklare och team. En viktig del av denna funktion är IntelliCode. Det gör självständigt produktiva förslag till förbättring av den skrivna koden.

Köp Visual Studio 2019 Enterprise via nedladdning

Hos Lizengo kan företag enkelt och säkert köpa originalprogramvara. Du kan ladda ner programmet direkt via vår säkra anslutning. Självklart får du rätt licensnyckel samt bra rådgivning. I övrigt kommer Visual Studio 2019 konsekvent att levereras med mindre och större uppdateringar. Självklart ger köpet av en fullständig version dig rätt att få alla service- och funktionsuppdateringar. Här fokuserar mjukvaruproducenten i allt högre grad på användarens feedback. Detta ger dig en utvecklingsmiljö som nära matchar de faktiska behoven hos programmerare. Innan du fattar ett köpbeslut bör du vara medveten om att Visual Studio Professional riktar sig till mindre företag och egenföretagare. Enterprise-versionen å andra sidan täcker behoven hos alla företagsstorlekar och står ut från mängden med ett sofistikerat utbud av funktioner. Om du fortfarande har frågor om Visual Studio 2019 Enterprise kan du kontakta Lizengo-teamet på flera sätt.

Operativsystem:

Windows 10, version 1507 eller högre
Windows Server 2016
Windows 8.1 med uppdatering 2919355
Windows Server 2012 R2 med uppdatering 2919355
Windows 7 SP1 med senaste uppdateringar

Processor:
1,8 GHz eller högre
RAM:
minst 2 GB RAM
Hårddiskutrymme
beroende på installerade funktioner upp till 130 GB
Grafikkort:
Upplösning på minst 1280 x 720, rekommenderat 1366 x 768

Relaterade länkar "Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Visual Studio 2019 Enterprise - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat