Microsoft SQL Server 2017 Standard

Microsoft SQL Server 2017 Standard
7 500,00 kr

inkl. moms

Språk:

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100362-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 10-15 Minuten
SQL Server 2017 Standard – databashantering på ett lätt sätt SQL Server 2017 Standard: säker...mer

Produktinformation "Microsoft SQL Server 2017 Standard"

SQL Server 2017 Standard – databashantering på ett lätt sätt

SQL Server 2017 Standard: säker datahantering via server och moln

Professionell datahantering är viktigt inte bara för operativa ändamål, från personalfrågor till försäljning. Webbaserade SQL-lösningar har en betydande inverkan på hur webbplatser tillämpas och gör det enkelt att hantera data i online-butiker, till exempel. Med SQL Server 2017 Standard visar Microsoft nya sätt att hantera databaser och öppnar för första gången upp för Linux-användare. Standard-versionen ger optimalt stöd för databaser med hanterbara datamängder. Nya funktioner används för att ge smartare dataanalys och administrativ förenkling.

Använd SQL Server 2017 för alla ändamål oavsett plattform

Den största nyheten i SQL Server 2017 Standard Downlaod jämfört med alla tidigare versioner är möjligheten att koppla systemet till en Docker eller Linux-plattform. Även i programmeringsspråket kan användaren dra nytta av det stora utbudet av funktioner i SQL Server 2017. Förutom att bara skriva in och hantera register av alla slag har användningen i åratal präglats av högsta säkerhetsstandard. SQL Server 2017 Standard Key är därför intressant för företag som vill tillämpa de högsta standarderna av dataskydd och genomföra den på ett optimalt sätt på teknisk nivå.


Viktiga funktioner och nyheter i 2017-versionen

Förutom självständigheten i det språk och den plattform som används erbjuder grafdatabaser en ny form av datamodellering från och med 2017-versionen. Modellen uppnår en högre abstraktionsnivå, vilket möjliggör fler operationer och säkerställer smartare hantering och analys av ännu större datamängder.

Den nya funktionen "Resumable Online Index Rebuild" är särskilt praktiskt för indexering av större mängder data. Detta gör det möjligt för administratörer att avbryta den besvärliga och tidskrävande Index Rebuild när som helst för att återuppta den vid ett senare tillfälle. Den nya funktionen gör att Rebuilt till exempel kan köras i faser nattetid och inte tar för mycket av systemresurserna.

Med hjälp av realtidsinformation erbjuder SQL Server 2017 Standard en ny och förbättrad analysfunktion av realtidsdata. Det gör det möjligt att göra upp till 1 000 000 förutsägelser per sekund för att ge företag värdefulla insikter i kundbeteende eller interna processer. Tillsammans med det nya end-to-end BI är det möjligt att omvandla komplexa mängder data till meningsfulla dokument utan problem. SQL Server 2017 Standard visar även sin styrka i mobil presentation då alla analyser lätt kan ses via smartphone eller surfplatta.

Dessutom erbjuder den nya standardversionen alla tidigare kända funktioner som finns i en kraftfull och skalbar miljö. Övergången för SQL Server 2017-användare är därför lönt för företag som växer över tiden och får större mängder data att hantera och analysera. Givetvis är övergången till en SQL Server 2017 Standard Key från en tidigare version enkel.


Prisvärd licensiering med vår SQL Server 2017 Standard Key

För att licensiera den välbekanta databaslösningen följer Microsoft de senaste årens beprövade koncept. En SQL Server 2017 Standard Key kan köpas i enlighet med antalet Server/CAL, och i Enterprise Edition är licensiering av antal kärnor också möjligt. Användare kan köpa rätt licenser för båda varianterna av SQL Server 2017 Standard på vår webbsida. Det är prisvärt och kan laddas ner direkt. Det är sedan möjligt att direkt använda programvaran i den fullständiga versionen för att ersätta ett befintligt databassystem eller för att implementera denna välbekanta lösning för första gången för att hantera data. Med det nya sättet att driva SQL Server 2017 oberoende av system och plattform är våra prisvärda licenser av intresse för alla användare och administratörer av företag i alla branscher.

Plattform: plattformsoberoende
Operativsystem som stöds: från Windows 8, från Windows Server 2012, Linux och fler
Processor: minst x64-processor med 1,4 GHz (2,0 GHz rekommenderas)
Minne: minst 1GB (4GB rekommenderas)
Hårddisklagring: 6GB
Grafikkort: Super VGA-kort, upplösning minst 800 x 600 px
Ljudkort: ingen information

Relaterade länkar "Microsoft SQL Server 2017 Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat