Microsoft Sharepoint Server 2019

Microsoft Sharepoint Server 2019
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
68 099,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100540-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Köp Microsoft SharePoint Server 2019 och uppfinn samarbetet på nytt Med Sharepoint Server 2019...mer

Produktinformation "Microsoft Sharepoint Server 2019"

Köp Microsoft SharePoint Server 2019 och uppfinn samarbetet på nytt

Med Sharepoint Server 2019 levererar Microsoft nu efterföljaren till Sharepoint 2016, som har många nya funktioner och förbättringar jämfört med den tidigare versionen. Användare som köper Sharepoint 2019-servrar drar fördel av den mer effektiva och praktiska användningen av programvaran inom de fem kärnområdena. Den nuvarande versionen imponerar också med sina omfattande samarbetsalternativ, vilket gör det enkelt att hantera och samordna projekt och uppgifter.

Programvaran fungerar också som ett intranätportal och socialt nätverk för interna diskussionsgrupper, lagwebbplatser och bloggar, vilket gör arbetet mycket lättare över avdelningsgränserna. Dessutom imponerar Sharepoint 2019 Server med sin omfattande dokumenthantering och sina sökfunktioner, både som ett innehållshanteringssystem och som en affärsapplikation, bl.a. för organiseringen av affärsprocesser.

 

Moderna ytor, reviderad sökmiljö

Om du använder den nya Sharepoint-servern för första gången kommer det reviderade användargränssnittet att verkligen stå ut. Navigationen har fått en välbehövlig makeover och har anpassats till de gränssnitt som är kända från Sharepoint Online. Särskilt att notera här är det förenklade "delningsgränssnittet", vilket gör att delningen av innehåll nu är mycket enklare. Här finns även varningar när användare väljer att dela ett ovanligt stort antal objekt eller dela innehåll med en stor grupp.

Den kraftfulla sökfunktionen som redan fanns i den tidigare versionen har också uppdaterats. Sökresultat visas och uppdateras ständigt medan du skriver, till exempel. Till det kommer revisionen av sökresultatsidan så att resultaten kan grupperas, sorteras och intelligent filtreras ännu mer effektivt. Av särskilt intresse här är det faktum att Sharepoint 2019 nu också indexerar och gör sökbara teckensnitt och objekt på bilder möjliga. En bild som visar ett diagram kan därför hittas genom att söka efter diagram. Fördelen här är att funktionen fungerar bra även för handskriven text.

 

Andra nya funktioner i Microsoft Sharepoint Server 2019

De företag som köper Microsoft Sharepoint Server 2019 kan se fram emot ett brett utbud av innovationer som gör samarbetet enklare, effektivare och bekvämare.

  • Mer säkerhet: Tack vare regional datalagring kan företag också lagra data i regionala datacenter. Dessutom har tillgången till säkerhetsinställningar via Sharepoint Online förbättrats.
  • Förbättrad arbetsflödesrealisering: Utökad funktionalitet med Flow for OneDrive och formateringslistor. Dessutom kan dokument i den aktuella versionen skickas för granskning.
  • Lättare informationsbehandling: Meddelande om nya e-postmeddelanden eller meddelanden inom Microsoft Teams. Integration av nya webbdelar med dynamiskt innehåll som Twitter-flöden, Yammer eller Microsoft Planner.
  • Förbättrad databehandling genom möjligheten att samtidigt arbeta i Excel-dokument, en förhandsgranskning av dokument för mer än 270 filtyper, en integrerad "Dela" -funktion i alla Office 365-komponenter och en djupare integration i Microsoft Teams.

 

Maximal flexibilitet tack vare Microsofts licensprogram

De företag som vill köpa och göra det mesta av Microsoft Sharepoint Server 2019 drar nytta av Microsofts flexibla licenspolicy. För varje operativsysteminstans krävs en serverlicens. Här kan företagen välja mellan användarrelaterade licenser (User-CAL) och enhetrelaterade licenser (Device-CAL).

 

Förutom standardlicenserna finns också en Enterprise CAL, som dessutom utvidgar funktionaliteten för SharePoint Server 2019. Genom en särskild Extern Connector-licens tillåter företag som köper Sharepoint Server 2019 externa användare såsom leverantörer eller kunder att komma åt Sharepoint-systemet. Detta förenklar samarbetet väsentligt.

Plattform Windows
Operativsystem Windows Server 2016 Standard, Windows Server 2016 Datacenter, Windows Server 2019 Standard, Windows Server 2019 Datacenter
Processor Processor med minst 1 GHz, (32 Bit (x86) eller 64 BUT (x64) – betydligt snabbare rekommenderas
RAM minst 12 GB RAM (64 BIT), 24 GB RAM rekommenderas (64 BIT)
Grafikkirt Ingen information
Ljudkort Ingen information
Hårddisk Minst 80 GB hårddiskutrymme på systemeneheten, åtminstone 80 GB för en andra och följande extra enheter
Skärmt Ingen information
Bandbredd Minst 1 Gigabit per sekund
Relaterade länkar "Microsoft Sharepoint Server 2019"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat