Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL
740,00 kr

inkl. moms

 • Microsoft Corporation
 • 100534-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Den enhetsbaserade licenslösningen för...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"

Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL - Den enhetsbaserade licenslösningen för företag

För att få tillgång till de många fördelarna med Microsoft Exchange Server 2019 behöver användare inneha de respektive licenserna för enskilda användare eller enheter. Microsoft erbjuder för närvarande både personliga licenser (User CALs) och enhetslicenser (Device CALs). Båda licenstyperna kan dessutom kombineras med varandra efter önskemål. 

På så sätt kan företag bygga upp ett behovsbaserat programvarusystem som väsentligt förenklar samarbetet mellan enskilda medarbetare, avdelningar och hela företagsfilialer. Dessutom kan en Microsoft Exchange Server Device CAL snabbt och enkelt förlänga ett befintligt system genom en annan enhet. Enhetslicenser är tillgängliga både enskilt och i licenspaket med fem, tio eller fler licenser. Företag kan därför dra nytta av en prisvärd licensiering. 

Vad är skillnaden mellan användar- och enhetslicenser?
Användarlicenser möjliggör personlig licensiering av Microsoft Exchange Server 2019 för en specifik användare. Detta ger användaren egna åtkomstdata och samtidigt enhetsoberoende åtkomst till programvaran, oavsett om den är installerad på en stationär dator på arbetsplatsen, på en dator på hemmakontoret eller på en laptop för mobilt arbete. 

En Microsoft Exchange Server 2019 Device CLA tillåter dig dock att installera programvaran på en viss enhet för ett antal användare. Det spelar ingen roll vem som använder enheten. Device CAL kan därefter inte överföras, så det handlar inte om en flytande licens.


Microsoft Exchange Server 2019 - Innovationer banar nya vägar
Med en Microsoft Exchange Server 2019 Device CAL skapar och utökar företag ett kraftfullt system för förenklat samarbete på företagsnivå, med många nya och förbättrade funktioner. Exchange Server 2019 kommer också med flera bra nyheter.

 • Stöd för högpresterande system: I den aktuella versionen av Microsoft Exchange Server 2019 utökar Microsoft antalet stödda processorer från 24 till 48. Dessutom ökas det maximalt stödda arbetsminnet från 192 GB till 256 GB. Till detta kommer användandet av snabba SSD-enheter för optimerad prestanda.
 • Ny sökmotor: Den numera föråldrade FAST-sökningen ersattes i 2019-versionen av den betydligt modernare Bing-sökmotorn. Således är både sökdatabaser och sökindex nu en del av e-postdatabaser.
 • Säkrare än någonsin: Genom säker autentisering med certifikat, omfattande Data Loss Prevention (DLP) och förmågan att ansluta program från tredje part via ett antivirus-API, är Exchange Server 2019 säkrare än tidigare versioner.
 • Förbättrat kalendersystem: Kalendersystemet för Microsoft Exchange Server 2019 är baserat på Office 365. Således har detta både kalenderdelning och intressanta funktioner som "Add-MailboxFolderPermission" för tilldelning av delegationsbehörigheter.
 • En rad andra funktioner: Andra funktioner inkluderar en global adressbok med black- och whitelist, webbåtkomst via Outlooks webbapp, SmartScreen-filter och Intelligent Message-filter (IMF).
Plattform Windows
Operativsystem som stöds Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Processor Intel-CPU med x64-arkitektur. Denna måste stödjas av Intel 64-arkitekturen "Intel EM64T". Alternativt krävs en AMD-CPU, som använder "AMD64"-plattformen.
Arbetsminne minst 4 GB RAM (vid åtkomst via klienten), minst 8 GB RAM (Inbox)
Grafikkort N/A
Ljudkort N/A
Hårddisk Minst 30 GB hårddiskutrymme på diskenheten i Exchange-installationen.
Bildskärm N/A
Optisk diskenhet N/A
Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Standard Device CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat