Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise
37 990,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100527-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Den perfekta mjukvarulösningen för stora företag...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Den perfekta mjukvarulösningen för stora företag

Baserat på 2016-versionen har Microsoft väsentligt förbättrat den groupware och mjukvara för e-mail-transportservrar som används i många företag med Windows-miljöer. Detta gör att företag som köper Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise får den mest kraftfulla centraliserade hanteringen och lagringen av Microsoft-uppgifter, kontakter, möten och e-post.

Till skillnad från standardversionen av Microsoft Exchange är den nuvarande Enterprise-versionen skräddarsydd för att möta behoven hos stora företag. Speciellt intressant är stödet från upp till 100 databaser med en volym på 2 terabyte vardera. Som jämförelse stöder Exchange Server 2019-standarden, som är anpassad för små och medelstora företag, endast 5 databaser.

 

Bing-sökning, funktioner för röstbrevlåda och reviderad kalender

Användare som köper och använder Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise för första gången kommer att märka några viktiga förändringar. Den mest uppenbara ändringen för slutanvändaren är det reviderade kalendersystemet som i den nuvarande versionen baseras på modellen för Office 365 och följaktligen erbjuder enkel kalenderdelning. Dessutom har administratörer nya och mer avancerade funktioner för effektivare administration med ytterligare PowerShell-cmdlets och den nyligen integrerade funktionen "Vidarebefordra inte" från 2019-utgåvan. Dessa inkluderar funktionen "Remove-CalendarEvents" och "Add-MailboxFolderPermission", som används för att tilldela delegationsbehörigheter.

 

Med Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise tar Microsoft också bort den nu föråldrade FAST-sökningen från mjukvaran och ersätter den med Bing-sökmotorn. Sålunda är sökinformation och sökindex nu en del av brevlådedatabasen. Förutom den gamla sökningen försvinner stödet för Unified Messaging så att röstbrevlådefunktionalitet nu körs via Cloud Voice Mail. Följaktligen krävs programvarans Skype for Business 2019 eller Office 365.

 

Mer kraft för högre krav

Det faktum att i synnerhet stora företag köper Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise beror på det traditionella stödet för särskilt högpresterande serversystem. Även i den aktuella versionen tar Microsoft hänsyn till detta behov och utökar det maximala minnet som stöds från 192 GB till 256 GB. Ännu längre går justeringsanpassningen i form av CPU-prestanda. Här har Exchange Server 2019 fördubblat de maximalt stödda processorerna från 24 till 48. Ytterligare driftoptimering som märks vid direkt användning är fullt stöd för SSD-enheter som ett cache-minne.

 

Utvalda funktioner i Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

- Säker autentisering via certifikat

- SmartScreen Filter och Intelligent Message Filter (IMF)

- Webbåtkomst via Outlook Web App

- Omfattande Data Loss Prevention  (DLP)

- Anslutning av tredje parts antivirusprogram via antivirus API

- Global adressbok inklusive Black- och Whitelist

- Förlängning av det maximala arbetsminnet på 256 GB

- Fullt stöd för SSD-enheter som cache-minne

- Fördubbling av de processorer som stöds från 24 till maximalt 48

- 100 databaser med 2 terabyte vardera

- Sökmotorn Bing ersätter FAST-sökning

 

Obegränsad användningstid och flexibel licensiering

Företag kan köpa Enterprise Client Access Licenses (CAL) för användning med Microsoft Exchange Server 2019. Dessa är tillgängliga antingen som användarlicenser (User-CAL) eller enhetrelaterade licenser (Device-CAL) och möjliggör sålunda flexibel och kostnadseffektiv användning. Du kan också köpa en Extern Connector-licens. Detta ger även externa användare som kunder eller leverantörer direkt tillgång till Exchange vilket förenklar många processer. Dessutom är användningen av Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise tidsmässigt obegränsad.

Plattform Windows
Operativsystem som stöds Windows Server 2013, Windows Server 2016, Windows Server 2019
Processor Intel CPU med x64-arkitektur. Detta måste stödja Intel 64-arkitekturen "Intel EM64T". Alternativt behövs en AMD-CPU som stöder "AMD64"-plattformen.
RAM minst 4 GB RAM (om åtkomst via klienten), minst 8 GB RAM (brevlåda)
Grafikkort Ingen information
Ljudkort Ingen information
Disk Minst 30 GB ledigt hårddiskutrymme på enheten i Exchange-installationen
Skärmt Ingen information
Optisk enhet/td> Ingen information
Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat