Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise

Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
29 999,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100458-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 10-15 Minuten
Enterprise Edition av Microsoft Server 2013 är optimalt skräddarsydd för de medelstora gällande...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"

Enterprise Edition av Microsoft Server 2013 är optimalt skräddarsydd för de medelstora gällande e-post-transportservrar och grupprogramvara. Jämfört med föregångaren har produkten många nya tjänster, funktioner och tekniker som är utformade för att hjälpa företagen att designa sina kommunikationskanaler. 


Förenklat tack vare en bred verktygspalett förenklar Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise arbetet både arbetsgrupper och på en global företagsnivå, vilket hjälper till att hålla processerna öppna, tydliga, kostnadseffektiva och flexibla. Programvaran möjliggör därvid inte bara hantering och filtrering av möten och e-post på distans, utan stöder också åtkomsten till mobila enheter. För att förhindra att e-postmeddelanden med skadligt innehåll kommer in i brevlådan och eventuellt orsakar skador, erbjuder Microsoft Exchange Server en integrerad virusskanner sedan version 2013.


Enkel kommunikation genom optimerad design
 Effektiv samverkan mellan arbetsgrupper och avdelningar är avgörande för företagets framgång. Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise stöder enkelt samarbete genom ett helt nytt och omdesignat användargränssnitt. Både det anslutna Microsoft Outlook 2013 och Outlook Web-appen har på detta sätt fått en ansiktslyftning, varigenom främst webb-appen är speciellt anpassad med avseende på användningen av mobila enheter med pekskärmar. 

Det ger användarna möjlighet att federera kontakter från flera källor över flera plattformar och dra nytta av förbättrade sökresultat. Dessa är baserade på Intelligent Search-funktionen som är inbyggd i Exchange Server 2013, som utvärderar samarbete och kommunikationsbeteende och automatiskt ger bästa resultat.


Utökad funktionalitet hos Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Förmodligen den största skillnaden mellan standardvarianten och Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise är antalet databaser per server. Medan standardversionen endast tillåter 5 databaser per server har Enterprise-versionen i RTM-versionen (CU1) upp till 50 databaser. I CU2 och högre uppdateringsversioner kan faktiskt upp till 100 databaser per server vara möjliga. 

Det finns också andra funktioner som endast ingår i Enterprise Edition, som dekryptering av journalen, ett kraftfull förhindrande av dataförluster (DLP), tydligt förbättrade ActiveSync Mobile Management-riktlinjer och ett dedikerat brevlådearkiv. Förutsättningen för det senare är dock Microsoft Office Professional Plus i versionerna 2007, 2010 eller 2013. 

Förebyggande av dataförlust hindrar själv inte bara dataförlust inom organisationen, utan förhindrar också att användare av misstag skickar data till obehöriga personer. Tack vare Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise är skyddet och övervakningen av konfidentiella data enligt gällande riktlinjer effektivare än någonsin tidigare med hjälp av innehållsanalys. 


Användare av Exchange Server 2013 Enterprise drar nytta av Microsofts uppdateringspolicy
Användare av Enterprise Edition hos Microsoft Exchange Server har sedan versionen 2013 gynnats av en ny supportmodell som det amerikanska programvaruföretaget tillämpar. Vanligtvis används kvartalsvisa kumulativa uppdateringar (CU) för både felavhjälpning och dynamisk utökning av funktioner. 

Plattform Windows
Operativsystem Windows Server 2008 R2 Standard (SP1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (SP1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (RTM eller högre), Windows Server 2012 Standard och Datacenter, Windows Server 2012 R2 Standard och Datacenter
Processor Dator med Intel-CPU mit x64-arkitektur som stöder Intel 64-arkitektur. Alternativt en AMD-processor med AMD64-plattformstöd
Arbetsminne Minst 8 GB
Grafikkort inte specificerat
Ljudkort inte specificerat
Hårddisk Minst 30 GB ledigt hårddiskutrymme på installationsenheten. Det finns ytterligare 500 MB för att installera varje Unified Messaging-språkpaket och ytterligare minst 500 MB för ködatabasen.
Blildskärm 1024 x 768 pixlar (minimum)
Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat