Microsoft 365 Business Standard

1 350,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100478-SE
  • Ny
  • 1 år
  • Alla språk
  • bis zu 12 Stunden
Med "prenumerationen" Microsoft Office 365 Business Premium kombinerar Microsoft fördelarna med...mer

Produktinformation "Microsoft 365 Business Standard"

Med "prenumerationen" Microsoft Office 365 Business Premium kombinerar Microsoft fördelarna med de "instegstaxan" för Business Essentials och den "taxan" för Office 365 Business. Bland annat kan kunderna med det dra nytta av användningen av skrivbordsversionerna av de kraftfulla Office-verktygen Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook och andra i utgåvan från 2019. 

Tack vare det generösa, användarvänliga licenssystemet har varje användare möjlighet att installera programmen på upp till 5 datorer eller Mac, 5 Tablet PC och 5 smartphones. Och om det inte räcker kan du få tillgång till onlineversionerna av Word, Excel, PowerPoint och OneNote från alla webbläsare som är helt kompatibla med skrivbordsversionerna. Mer flexibilitet går det inte att få.


Lyfta interna och externa kommunikationer till en ny nivå
 Microsofts heltäckande paket ger små och medelstora företag sinnesro med upp till 300 medarbetare, och övertygar med kraftfulla kommunikationsverktyg som e-post via Exchange Online, vilket ger e-postadresser med egen domän till varje användare, samt en brevlåda med stolta 50 GB minne. Lägg ytterligare till det 1TB stora OneDrive-molnminnet för smidig delning och lagring av data på de säkraste servrarna. 

Tack vare fullständigt HD-stöd, personliga länkar för deltagare, och maximalt 250 mötesdeltagare, sätter Skype for Business nya standarder för smidig kommunikation med kunder och kollegor. De många funktionerna rundas av med samarbetsverktyg som SharePoint, Yammer, Microsoft Teams och Microsoft StaffHub för en bekväm teamorganisation. 

Exklusiva funktioner hos Microsoft Office 365 Business Premium
Förutom de tjänster som erbjuds i de två "lägre" taxorna erbjuder Office 365 Business Premium en rad olika exklusiva funktioner. Till dessa hör mötesplanering online med Microsoft Bookings, för smidig planering av kundbesök även Outlook Customer Manager, med vars hjälp företag enkelt kan hitta och vårda kunddata. 

Obs: Access och Publisher kan bara installeras på en Windows-dator.

Plattform Windows
Operativsystem Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
macOS: Någon av de tre senaste versionerna av macOS. När en ny huvudversion av macOS släpps, gäller den aktuella versionen och de två föregående versionerna.
Processor x86-bitar eller x64-bitar-processor med 1 GHz (minimum)
Arbetsminne Minst 2 GB
Grafikkort DirectX 10-kompatibel grafikkort för acceleration av grafikhårdvara
Ljudkort Ingen uppgift
Hårddisk Minst 3 GB hårddiskutrymme på installtionsenheten.
Bildskärm 1024 x 768 bildpunkter (minimum), 1980 x 1080 bildpunkter (eller högre rekommenderas)
.NET-Version Version .NET 3.5 (minimum), för full funktionalitet.NET 4.0, 4.5 eller 4.6 CLR

 

macOS: Någon av de tre senaste versionerna av macOS. När en ny huvudversion av macOS släpps, gäller den aktuella versionen och de två föregående versionerna.
Relaterade länkar "Microsoft 365 Business Standard"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft 365 Business Standard - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat