Microsoft 365 Business Basic

Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
625,00 kr

inkl. moms

Nedladdning av programvara + licensnyckel
  • Microsoft Corporation
  • 100477-SE
  • Ny
  • 1 år
  • Alla språk
  • bis zu 12 Stunden
En snabb och smidig kommunikation blir allt viktigare för små och medelstora företag. Microsoft...mer

Produktinformation "Microsoft 365 Business Basic"

En snabb och smidig kommunikation blir allt viktigare för små och medelstora företag. Microsoft uppfyller dessa behov med en inträdesavgift till Microsoft Office 365 Business Essentials som är anpassad till företagens behov. Med detta, förutom den praktiska onlineåtkomsten till online-versioner av komponenterna i OneNote, Excel, Word och PowerPoint, ingår många verktyg som även underlättar samarbetet med kunder, kollegor och överordnade, när dessa är utspridda över hela världen. 

Ett kärnelement är e-postsystemet Exchange Online, vilken utgör en central värdplattform för företagets hela e-posttrafik. Utöver en brevlåda med 50 GB per användare och möjligheten att skicka bilagor med upp till 150 MB, präglas Exchange Online av omfattande skydd mot spam, phishing och virus. Dessutom kan Outlook Web App hämta skickade och mottagna meddelanden när som helst och från vilken mobil enhet som helst.


Moderna kommunikationsverktyg för det moderna företaget
Med hjälp av den professionella versionen av verktyget för snabbmeddelanden "Skype for Business" lyfter företaget sin kommunikation till en ny nivå, oavsett om det gäller den interna eller externa kommunikationen via chatt, ljud eller video. Personliga länkar för deltagandet gör det enklare än någonsin att bjuda in medarbetare och kunder till möten. Microsoft Office 365 Business Essentials övertygar främst genom förberedda videokonferenser, där nu upp till 250 användare kan delta och se sin motpart i kvalitet upp till 1080 p. 

Kommunikationspaketet kompletteras med den smidigt integrerade programvaran "Yammer", som gör det möjligt för medarbetare och affärspartners att ansluta sig till varandra i form av ett företagsägt socialt nätverk, att upprätta projektgrupper och dela filer. Vidare finns spännande funktioner som applikationen "Sway", automatiserade arbetsflöden, arbetshanteringsverktyget "Planner" och programvaran "PowerApps" för skapandet av affärsappar för mobila enheter utan programmering.

Obs: Access och Publisher kan bara installeras på en Windows-dator.

Plattform Windows
Operativsystem

Windows 7 Service Pack 1, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016
macOS: Någon av de tre senaste versionerna av macOS. När en ny huvudversion av macOS släpps, gäller den aktuella versionen och de två föregående versionerna.

Processor x86-bitar eller x64-bitar-processor med 1 GHz (minimum)
Arbetsminne Minst 2 GB
Grafikkort DirectX 10-kompatibel grafikkort för acceleration av grafikhårdvara
Ljudkort Ingen uppgift
Hårddisk Minst 3 GB hårddiskutrymme på installationsenheten.
Bildskärm 1024 x 768 bildpunkter (minimum), 1980 x 1080 bildpunkter (eller högre rekommenderas)
.NET-Version Version .NET 3.5 (minimum), för full funktionalitet.NET 4.0, 4.5 eller 4.6 CLR
Relaterade länkar "Microsoft 365 Business Basic"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft 365 Business Basic - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat