Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL

Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL
490,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100610-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
En Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL är perfekt för enskilda...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"

En Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL är perfekt för enskilda företagsdatorer på kontoret. Denna åtkomstlicens ger företagsklienteratt tillgång till e-posthanteringsprogrammet Exchange Server. Specifikt är det Enterprise CAL-tillägget i 2019-versionen. Varje dator kräver dessutom en CAL för standardversionen av Exchange Server. Dessutom måste företagsservern ha en serverlicens för Enterprise-versionen. Om alla dessa krav är uppfyllda ökar arbetet med Exchange Server den övergripande produktiviteten på företaget, eftersom det förenklar kommunikationsvägarna.

Mer än bara e-posthantering

När du köper en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL bidrar du aktivt till att göra det lättare för företagets anställda att hantera information. Från en dator med en aktiverad åtkomstlicens kan användarna få åtkomst till flera e-postlådor med webbläsare eller Outlook. Alla meddelanden synkroniseras och sorteras alltid enligt inställningarna. Dessutom är det lätt att dela kalenderdata, möten och kontakter i företaget med andra. Olika roller och användargrupper kan skapas för att tilldela behörigheter. 

I Enterprise-utgåvan kan journalhanteringen gest per användare eller distributionslista istället för per databas. Dessutom är journaldekryptering möjlig.Riktlinjer för lagring kan definieras. Funktionerna in-situ-arkiv och in-situ-lagring kan användas med lämplig Outlook-version. De enheter på vilka Exchange Server installeras och licensieras kan också lita på fördelarna med Microsoft Information Protection and Control (IPC). Med dess regler för transportskydd, skyddsregler för Outlook och informationssökningshantering (IRM), blir dataskyddet ännu enklare. 

Köp en Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL

Exchange Server är ett beprövat mjukvarusystem, vars 2019-version erbjuder många nya funktioner Många anställda kommer att uppskatta kraften i Intelligent Message Filter (IMF) och SmartScreen-filter. För att den centrala e-postlagringen ska uppfylla dagens säkerhetskrav har tillverkarna av Exchange Server förbättrat några av detaljerna i den tidigare versionen. Förutom det nya spamfiltret kan SSD-enheter nu användas som en cache på ett enkelt sätt. Autentisering av användare sker endast via säkra certifikat. Antivirusprogram som redan finns i företagets nätverk kan enkelt anslutas till Exchange Server. De svartvita listorna i den globala adressboken är mycket praktiska för anställda på ett stort företag. Om det ändå uppstår skador förhindrar det integrerade Data Loss Prevention att företaget förlorar data. 

Köp åtkomstlicenser hos Lizengo

Att använda Microsoft Exchange Server 2019 i ett företag kräver en licens för varje server. Dessutom krävs licenser för klienterna. Dessa åtkomstlicenser kallas CAL. Det finns användar-CALs och enhets-CALs. De båda varianterna kan kombineras i ett företag efter behov. Dessutom används ibland så kallade ExternalConnector-licenser, med vilka externa användare, som kunder eller leverantörer, tillfälligt kan komma åt företagets egen Exchange-server. 

Lizengo är rätt plats om du vill köpa Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL. Här kan du direkt köpa originallicenser i önskad mängd för nedladdning. Det finns även annan passande programvara för företagens datorer. Slutligen bygger vissa funktioner i Windows på varandra. Skype krävs till exempel för att använda alla Voice Mail-funktioner i Exchange Server. Ett Office 365-abonnemang gör det enklare att hantera vissa Outlook-funktioner. 
Lizengos kunniga personal hjälper dig gärna om du funderar på att köpa Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise 1 enhets-CAL. 

e-postprogramvara som stöds:

Outlook 2019
Outlook 2016
Outlook 2016 för Mac
Outlook 2013
Outlook för Mac för Office 365

Stödda webbläsare för Outlook på webben:
Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari och Edge

Arbetsminne:
minst 4 GB

Grafikkort: ingen uppgift

Ljudkort: ingen uppgift

Hårddisk: ingen uppgift

Bildskärm: ingen uppgift

Optisk enhet: ingen uppgift

Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2019 - 1 Enterprise Device CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat