Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise User CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise User CALs
4 199,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100545-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Med Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs kan tio specifika medarbetare använda...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise User CALs"

Med Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs kan tio specifika medarbetare använda funktionerna hos serverns programvara för förbättrad e-postkommunikation. Detta är en åtkomstlicens för Enterprise-versionen av Exchange. Den är ett tillägg till Standard CAL från Exchange. I motsats till Device-CAL binder man här åtkomsträttigheterna till en person. För varje användare måste en Enterprise CAL köpas utöver Standard CAL om de avancerade funktionerna ska användas. Före köpet är det dessutom viktigt att kontrollera att åtkomstlicensen är versionsspecifik. CAL-versionen bör därför väljas så att den är samma som eller högre än serverns.

Licensmodellen för Exchange Server 2016 har följande två komponenter: serverlicenserna är avsedda att licensiera serverns programvara och klientåtkomstlicenserna ("Client Access Licenses") är för licensiering av serverprogramvaruåtkomsten. För varje instans av Exchange Server som körs krävs en egen serverlicens. En körinstans kan vara vilken som helst laddning av serverns programvara i arbetsminnet- både i en fysisk operativsystemmiljö och en virtuell operativsystemmiljö. 

Enterprise-funktioner hos Exchange Server 2016

För mindre företag är standardversionen av Exchange Server 2016 vanligtvis tillräcklig; den stödjer upp till 5 e-postdatabaser. Med Enterprise-versionen av Exchange Server 2016 ingår däremot upp till 100 e-postdatabaser, vilket är skälet till att större företag brukar använda denna variant.

Med Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs kan tio användare få tillgång till olika funktioner relaterade till e-post, kalender, kontakthantering och uppgiftsplanering. Den inkluderar användning av Outlook i webbläsaren (Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari eller Edge). Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs tillåter också användning av motsvarande appar. Förutom huvudpostkontot, kan ytterligare e-postkonton integreras. Dessutom är det möjligt att använda rollbaserad åtkomstkontroll (RBAC). Dokumentationen av processerna är användarbaserad och kan krypteras vid behov. Med funktionen "Unified Messaging" kan man använda kombinerad användning av röstmeddelande och e-post på olika enheter. Med Outlook Voice Access är det möjligt att lyssna på e-post på vilken telefon som helst. Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs ger också tillgång till de inbyggda arkiv- och säkerhetsalternativen som skyddar mot förlust av data. 

Originalprogramvara och utmärkt service

Företag behöver kunna förlita sig på säkra och pålitliga datorprogram. Exchange Server 2016 har en förenklad arkitektur, automatiska reparationer och snabbare återställningsfunktioner. Programvaran förenklar arbetsflödet i företag, eftersom man inte längre behöver logga ut från Outlook för att redigera och dela dokument.

På Lizengo kan man enkelt köpa nya originalprogram för professionell användning. Användbar och beprövad server- och klientprogramvara kan enkelt laddas ner efter köpet och är genom licensieringen snabbt klar att använda. Lizengo-teamet hjälper gärna till vid valet av lämpliga licenser. Du kan kontakta dem via chatt, telefon eller e-post - samt om du har frågor avseende konfigurationen av Exchange Server 2016 Enterprise 10 User CALs. 

Processor: 
på en x64 arkitekturbaserad Intel-processor

Arbetsminne: 
minst 8 GB för Exchange-rollen "e-postkonto"
minst 4 GB för Exchange-rollen "Edge-transport"

Hårddiskutrymme: 
minst 30 GB på enheten i Exchange-installationen, 
500 MB för varje UM-språkpaket
200 MB på systemenheten,
en enhet med minst 500 MB ledigt utrymme för ködatabasen 

Enhet:
DVD-ROM-enhet 

Skärmupplösning:
1024 x 768 pixlar eller högre

Filformat:
hårddiskpartitioner formaterade som NTFS-filsystem

Operativsystem:
Windows Server 2012 och Windows Server 2012 R2
Windows Server 2016

Ramverk: 
.NET ramverk 4.7.1 eller .NET ramverk 4.6.2

Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise User CALs"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise User CALs - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat