Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs

Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs
4 199,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100547-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs är åtkomstlicenser som används för tio specifika...mer

Produktinformation "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"

Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs är åtkomstlicenser som används för tio specifika datorer. På de här enheterna kan alla företagets medarbetare, de som ska ha tillgång, använda funktionerna i Exchange Server-programvaran. Specifikt är Enterprise-versionen av kommunikationsprogrammet tillgängligt. Detta är en förlängning av standardversionen av Exchange. Eftersom åtkomsträttigheterna här är bundna till en dator behöver inte varje användare egen licens, vilket är fallet med User CAL. Varje företagsenhet kräver dock en egen Enterprise CAL utöver Standard CAL, så att tilläggets funktioner kan användas. Enhetslicensernas version måste dessutom vara densamma eller högre än den respektive serverns. 

Exchange Server på kontorsdatorn

Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs ger dig rätt att köra tio instanser av Exchange Server. Det betyder: serverns programvara laddas i datorns arbetsminne. En lämplig serverlicens måste finnas tillgänglig för varje aktiv instans. Licensmodellen för Exchange Server 2016 består av två komponenter. En licenskomponent tillåter användning av programmet på servern och de andra komponenterna ("Client Access License" = åtkomstlicens) tillåter användning på en annan dator som inte har tillgång till en server. 

Säker delning och kommunikation

Exchange Server 2016 är en version av ett etablerat företagsverktyg som redan används av många företag för säkerhet och tillförlitlighet. Genom dess tydliga användargränssnitt och användbara länkar kan många jobb göras snabbare än tidigare. Bland annat kan användare redigera dokument direkt i Outlook; som de har fått via epost, eller dela texter utan att behöva byta till e-postprogrammet. Med Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs får du tillgång till de automatiska reparationerna och snabbåterställningsfunktionerna hos Exchange Server 2016. Funktionen "Exchange Online Protection" ger också ett avancerat virus- och skräppostskydd. 

Praktiskt utbud av funktioner hos Enterprise-varianten

Till skillnad från Standard-versionen av Exchange Server 2016 har Enterprise-tillägget stöd för upp till 100 e-postdatabaser. Detta gör det till den föredragna varianten på större företag. Intressanta funktioner hos Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs inkluderar integration av flera e-postkonton, som kan användas förutom huvudpostkontot, och användningen av Outlook i webbläsaren. Viktigt för kunskapshanteringen är en korrekt och enkel dokumentation av kommunikationsprocesserna. I företag där traditionell uppringning spelar en viktig roll kan alternativet "Unified Messaging" vara till stor hjälp. Här kombineras röst- och e-postmeddelanden Till exempel kan anställda lyssna på sin e-post via telefon. Självklart har Enterprise-användare också tillgång till programvarans arkiv samt säkerhetskopieringsfunktioner som kan förhindra förlust av data.

Köp Exchange Server-licenser

Medelstora och större företag har olika fördelar av att använda Exchange Server. E-postkommunikationen är bland annat effektivare, säkrare och mer lätthanterlig. Om det finns särskilda kontorsdatorer från vilken flera personer ska hantera företagets e-post, är Device CALs en bra idé. Således behöver medarbetare inte logga in på nytt med sina befintliga User CALs-lösenord. Om problem uppstår vid installationen finns vårt team alltid till hands för våra kunder. Lizengo-personalen är också gärna tillgänglig för andra frågor om Exchange Server 2016 Enterprise 10 Device CALs. 

Processor: 
på en x64 arkitekturbaserad Intel-processor

Arbetsminne: 
minst 8 GB för Exchange-rollen "e-postkonto"
minst 4 GB för Exchange-rollen "Edge-transport"

Hårddiskutrymme: 
minst 30 GB på enheten i Exchange-installationen, 
500 MB för varje UM-språkpaket
200 MB på systemenheten,
en enhet med minst 500 MB ledigt utrymme för ködatabasen 

Enhet:
DVD-ROM-enhet 

Skärmupplösning:
1024 x 768 pixlar eller högre

Filformat:
hårddiskpartitioner formaterade som NTFS-filsystem

Operativsystem:
Windows Server 2012 och Windows Server 2012 R2
Windows Server 2016

Ramverk: 
.NET ramverk 4.7.1 eller .NET ramverk 4.6.2

Relaterade länkar "Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Exchange Server 2016 - 10 Enterprise Device CALs - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat