Frakt och Betalningsvillkor

Nedan hittar du all information om leverans- och betalningsvillkor:

Priser

Den på vår hemsida Priserna består av olika kostnadskomponenterna och inkluderar den lagstadgade moms.

Leverans

Det finns endast för personer, företag och institut som är etablerade inom EU. Leverans sker helt digitalt via e-post är fri att de länder som anges på vår hemsida.

Betalning

Du kan välja mellan följande betalningssätt: kreditkort, PayPal, Amazon Pay eller förskottsbetalning.

- Vid betalning med kreditkort dras beloppet direkt från ditt kreditkortskonto.

- Vid betalning med PayPal dras beloppet direkt från ditt kopplade bankkonto.

- Vid förskottsbetalning som betalningssätt skickas produktnyckeln ut efter betalningen har registrerats på vårt bankkonto. Det krävs att göra en manuell banköverföring med hjälp av vårt IBAN-nummer. Vår bankförbindelse hittar du i orderbekräftelsen. Obs. Det kan ta flera dagar förrän den internationella banköverföringen mottas. En proformafakturaskickas som pdf-fil per. E-post orderbekräftelse. Detta dokumentet innehåller all relevant betalningsinformation och fungerar som begäran på din betalning. 

Efter ordern har avslutats får du en separat faktura som gäller som bevis på köpet.

 

Kreditkort
Den största fördelen med kreditkortsbetalning är säkerheten och hastigheten du får när du handlar. När du gör en kreditkortsbetalning får lizengo som säljare omedelbar bekräftelse av betalningsinföringen och kan skicka den snabbt och säkert. Det är säkert och skyddat mot bedrägeri.

Hos lizengo accepterar vi följande kreditkort: VISA, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB och Maestro International. Vi accepterar även Carte blue, men endast vid transaktioner inom Frankrike. 

PayPal
PayPal-betalningar är både bekväma och säkra. Du behöver bara lagra din betalningsinformation en gång och kan sedan handla hos många återförsäljare online. Säkerheten försummas inte och du drar nytta av det faktum att dina betalningsuppgifter aldrig överlämnas till återförsäljare. Eftersom betalningsprocessen via PayPal går så snabbt bekräftas betalningen inom några sekunder och vi kan leverera varorna till dig omedelbart.

Amazon Pay
Med Amazon Pay får vi din betalning omedelbart. Den största fördelen är dock bekvämligheten, eftersom du helt enkelt betalar via ditt Amazon-konto. Alla betalningsmetoder och adresser som lagras där kan nås med ett klick. Du behöver inget extra konto och behöver inte ange några andra uppgifter. Naturligtvis är det också en säker betalningsmetod: Förutom de uppgifter som är viktiga för köpprocessen får lizengo ingen kontoinformation från dig.

Ett befintligt konto hos Amazon är naturligtvis en förutsättning för att använda denna betalningsmetod. Kredit som du kan ha samlat genom presentkort kan inte användas för att handla hos oss. 

Förskottsbetalning

Vid förhandsbetalning betalar du för ditt köp i förskott genom banköverföring. Fördelen är uppenbar: Du behöver inte någon annan tjänst, transaktionen utförs enbart av din bank.

OBS! Det är inte en direktbetalning och överföringen ska anvisas manuellt av dig, eftersom beloppet inte kan dras automatikst från ditt bankkonto. Vänligen kontakta din bank angående ytterligare informationer om utlandsbetalning och möjliga avgifter. Förhandsbetalning innebär också att du ska vänta lite längre på din leverans, eftersom vi på lizengo bara kan skicka ut din order när vi har mottagit fakturabeloppet på vårt bankkonto:

Sparkasse Gummersbach
Innehavare: lizengo GmbH & Co. KG
IBAN: DE63 3845 0000 0001 0207 42
BIC: WELADED1GMB

Senast betraktad
Live Chat Live Chat