Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL
979,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100595-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
En Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL tillåter en person att komma åt tjänsterna på en...mer

Produktinformation "Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL"

En Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL tillåter en person att komma åt tjänsterna på en Windows-server. En CAL behövs för Standard-versionen av operativsystemet såväl som för DataCenter Edition. Den som har en användarlicens kan komma åt en Windows-server från olika enheter, t.ex. från en kontors-PC eller på tåget via Notebook. Således är en User CAL särskilt lämplig för anställda som inte arbetar enbart på en stationär dator. Om till exempel ett företag har många anställda som har ett hemmakontor eller är på ofta är ute på affärsresor, bör man överväga användning av User CALs i stället för Device CALs. 

Säkra servermiljöer för företag

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL använder Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Den här funktionen i Windows Server 2019 avslöjar attacker på lagrings- och kärnnivåerna. Plattformsensorer används här och det är möjligt att stoppa körningen av skadliga filer. En bra säkerhetsfunktion för Windows Server 2019 är Windows Defender ATP Exploit Guard. Den har fyra komponenter som skyddar mot attackvektorer och blockerar typiskt malware-beteende. Attack Surface Reduction (ASR) -tekniken hjälper också företagen att förhindra att skadlig programvara når de anställdas datorer. Kontrollerna för ASR förhindrar att angripna skript eller filer används. Operativsystemets nätverksskydd innebär också att blockera alla utgående processer på de inloggade användarenheterna om de går till otillförlitliga värdar eller IP-adresser. Andra åtgärder som kontrollerad mappåtkomst och exploateringsskydd hjälper till att minimera hot från ransomware, malware och liknande. 

Tillgång till avancerade server-operativsystem

Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL innebär också mer stöd för Linux och virtuella datorer än tidigare. Bland annat finns Office-förbättringar som de nya fallback-HGS och offline-funktionerna. Den förenklar också felsökning för avskärmade virtuella maskiner. Tools VM Connect-sessionsläget och PowerShell Direct-verktygen hjälper dig om du förlorar nätverksanslutningen till din VM och behöver uppdatera konfigurationen. Dessutom stödjer Windows Server 2019 att du kör Ubuntu, Red Hat Enterprise Linux och SUSE Linux Enterprise Server i VM. Dessutom har på serversidan Cipher-Suite från HTTP/2 förbättrats för att automatiskt minska anslutningsfel. För högre genomströmning ändrades standard TCP-Congestion-Provider från Windows Server i 2019-versionen till Cubic. 

Köp Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL

Med en fri kombination av enhet- och användarlicenser kan medelstora och stora företag köpa exakt de licenser som de faktiskt behöver. Det finns ingen anledning att lägga pengar på onödiga paket. Det är dock meningsfullt att köpa ett licenspaket för 10 anställda, om det hittills inte finns några kundlicenser för flera anställda.
Hos lizengo kan man enkelt köpa olika licenser. lizengo erbjuder alltid sina kunder aktuell och användbar originalprogramvara. Om du har några frågor om köp av Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL, kontakta gärna lizengo-teamet. 

Plattform: 
Windows

Processor:
minst1,4 GHz (Single-Core), minst1,3 GHz (Multi-Core)
rekommenderat 3,1 GHz eller mer
högst 2 CPU-uttag stöds

Arbetsminne:
minst 2 GB RAM
rekommenderat 16 GB RAM 
högst 64 GB stöds

Hårddisk: 
minst 160 GB (med en systempartition med en kapacitet på minst 60 GB)

Bildskärm:
minst Super-VGA (1024 x 768)

Relaterade länkar "Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2019 RDS - 1 User CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat