Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL
979,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100597-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Windows Server 2019 RDS-1 Device CAL är en del av det flexibla licenssystemet för Windows Server...mer

Produktinformation "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"

Windows Server 2019 RDS-1 Device CAL är en del av det flexibla licenssystemet för Windows Server 2019. Det är tilldelat en enskild enhet på företaget. Denna kan sedan användas av ett antal användare för åtkomst till serverns skrivbordsfunktioner. RDS står för "Remote Desktop Services" och refererar till funktionen att arbeta på distans med grafiska skrivbord och Windows-program. Med lämpliga klientåtkomstlicenser (CAL) kan stationära nätverk hanteras centralt. Dessutom kan eventuella befintliga Windows Server 2016 Core-licenser kombineras med 2019-enhetslicenser. IT-avdelningen ipå ett företag har således mer tid att uppgradera till den senaste versionen av serverns operativsystem. Ändå hjälper funktionen "Express Updates" till med att spara tid vid uppdatering. 

Användbara ändringar från föregående version

Att köpa en Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL innebär att använda ett server-operativsystem baserat på Windows 10. Windows Server 2019 är efterföljaren till Server 2016, från vilken den har behållit många bra funktioner. Dessutom finns det nyheter och förändringar som borde göra verksamheten ännu effektivare och säkrare. Bland annat stöds numera Windows-delsystemet för Linux. Med andra ord så kan Linux-distributioner integreras i Windows-installationen. Dessutom kan Linux-kommandon hanteras från Windows-servrar. Tillämpningen av det förbättrade säkerhetskonceptet "shielded-VMs" " spelar också in. Med stöd av Kubernetes kan anställda i ett företag utveckla och hantera containrar. Dessutom stödjer Windows Server 2019 helt ipv6 för nätverk. I övrigt möjliggör operativsystemet systemövervakning av både hårdvaran och nätverket. Dessutom används tekniker som virtuell nätverkskryptering.

Uppdatera serverns system

Ett modernt server-operativsystem är anpassat till många moderna utmaningar. Det låter användarna arbeta med aktuell programvara. Därför är en Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL optimerad för samarbete med Microsoft Azure. Till exempel kan användare av den licensierade enheten inkludera Azure Backup för enkel datasynkronisering och säkerhetskopiering. Även data från molnet kan överföras via Azure Files till filservern. Dessutom bygger Windows Server 2019 på utökat allround-skydd för viktiga företagsdata. Krypteringen av data- och filservrar har reviderats. Serverns operativsystem arbetar nu direkt med Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP). Utöver antivirusprogrammet kommer servern framöver att kunna upptäcka hot som root-kits och zero-day-attacker och vidta lämpliga skyddsåtgärder. Användare av en enhetslicens för Windows Server 2019 kan därför indirekt dra nytta av de användbara nya funktionerna i serverns operativsystem. 

Köp Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL

För medelstora och stora företag kan det vara klokt att köpa en Windows Server 2019-enhetslicens. En stationär dator kan licensieras såväl som en Notebook eller ett kontrollrum. Om de anställdas uppgifter är så strukturerade att flera personer delar en dator blir det billigare att tilldela en licens till enheten. När du köper en licens bör du inte glömma att det behövs ytterligare licenser för serverns kärnor. En annan variant av inköp av CAL är att köpa 10 licenser samtidigt - till exempel om du köper flera nya enheter samtidigt. Innan du bestämmer dig för att köpa en Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL, kontakta Lizengo-teamet vid behov. 

Plattform: 
Windows

Processor:
minst1,4 GHz (Single-Core), minst1,3 GHz (Multi-Core)
rekommenderat 3,1 GHz eller mer
högst 2 CPU-uttag stöds

Arbetsminne:
minst 2 GB RAM
rekommenderat 16 GB RAM 
högst 64 GB stöds

Hårddisk: 
minst 160 GB (med en systempartition med en kapacitet på minst 60 GB)

Bildskärm:
minst Super-VGA (1024 x 768)

Relaterade länkar "Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Windows Server 2019 RDS - 1 Device CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat