Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs
7 060,00 kr

inkl. moms

 • Microsoft
 • 100875-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Tack vare en Microsoft Sharepoint Server 2019 10 Enterprise 10 User CAL kan tio bestämda...mer

Produktinformation "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs"

Tack vare en Microsoft Sharepoint Server 2019 10 Enterprise 10 User CAL kan tio bestämda personer få tillgång till de funktionsstarka tillsatsfunktionerna hos Sharepoint. CAL betyder Client Access License, där kunden kan vara en enhet eller en viss användare. En User CAL är speciellt lämplig då en medarbetare arbetar med olika enheter - Som t.ex. när personen ibland arbetar med företagets dator och vid andra tillfällen på sin egen Notebook. Dock behöver man bara köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL för anställda som ska använda funktionerna på området Business Solutions eller Business Intelligence. För alla andra områden på Sharepoint räcker standardversionen. 

Företagsinformation lokalt och på molnet

Med en Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL kan tio användare använda Business Solutions-Funktioner som Access Services och InfoPath Services i vardagen. Det handlar om tillsatsverktyg som kan förenkla många företagsprocesser. Informationshanteringen blir effektivare med dessa tjänster. Båda verktygen har redan visat hur bra de är i Sharepoint 2016. 
Man kan dessutom köpa en Microsoft SharePoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL för att få tillgång till Molnfunktionerna PowerApps, Power BI och MS Flow Cloud-funktioner för företaget. Tack vare processautomatisering kan dessa appar kopplas till informationen på plats. En hybrid användning av lokal information och information från Internet är också möjlig. 

Business Intelligence med PowerPivot

Enterprise-Versionen hos Sharepoint erbjuder "Business Intelligence för alla", vilket gör det möjligt för ägarna till en motsvarande CAL att använda Power View, PerformancePoint Services, Excel Services och Visio Services. Därvid sammanförs data med PowerPivot - miljarder av tabellinformation kan bearbetas i samarbete med Excel Services. Självklart kan resultaten enkelt delas inom företaget. Dessutom kan datamodeller och ad hoc-rapporter skapas. PerformancePoint Services, Dashboard Designer och Visio Services borgar för uttrycksstarka instrumentbrädor som dessa rapporter kan integreras i. Därmed går det enkelt att göra data från olika källor överskådlig för gäster och presentationsåskådare. PowerPivot som viktigt element i Sharepoint 2019 erbjuder funktioner som

 • planerbara datauppdateringar
 • meddelandelarm
 • överskådliga rapporter (självständiga eller i kalkylblad) och
 • -nstrumentbräda för Power Pivot-hantering 
 • Funktionsmångfald hos Sharepoint

Den som tänker köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL får dessutom får tillgång till de många möjligheterna i standardversionen. Hit räknas den lättanvända centrala infrastrukturen för företagens webbsidor.Sharepoint gör ett samhälle av ett företag. Det är en beprövad integrerad plattform för samarbetet mellan team och avdelningar. Allt innehåll i olika filformat förvaltas kunnigt av Sharepoint som Enterprise Content Management (ECM)-System och gör det möjligt att återfinna. Dessutom finns det utöver de vanliga sökfunktionerna också enhetsextraktion och videosökning. 

Köp Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL

Man bör beakta att man inte kan välja mellan en standard och en Enterprise CAL, utan att standardlicenser krävs i varje enskilt fall. Om man avser att använda inte bara huvudfunktionerna i företaget krävs det ytterligare en företagslicens för varje serverninstans. Likaså krävs det ytterligare en Enterprise-licens för varje användare eller enhet. Men det kan hända att inte alla anställda ska behöva kunna arbeta med Business Intelligence-funktioner. Därför kan det finnas olika licenser på en och samma avdelning.Sharepoint försöker med detta licenssystem att hantera verkligheten för dagens företag. Som ett bonusalternativ kan man dessutom med en 2019 CAL få tillgång till en server med Sharepoint 2016.Företagsledningen behöver därmed inte uppgradera alla enheter samtidigt, men kan planera enligt sin budget.
Om du fortfarande har frågor om åtkomstlicenser eller specifikt vad gäller Microsoft SharePoint Server 2019 - 10 Enterprise User CAL, står lizengos team gärna till tjänst. 

Läsare som stöds:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; senaste versionen av Google Chrome; senaste eller näst senaste versionen av Mozilla Firefox eller senaste versionen av Apple Safari
 
Mobiläsare:
Chrome eller Safari (minst iOS10)
Relaterade länkar "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 10 Enterprise User CALs - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat