Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL

Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL
Denna artikel är inte tillgänglig för tillfället!
895,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft
  • 100870-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
När man köper en Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL ger man sina medarbetare möjlighet...mer

Produktinformation "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL"

När man köper en Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL ger man sina medarbetare möjlighet att komma åt firmadokument och kollaborera på projekt på ett enkelt sätt, var de än befinner sig. Oavsett om de befinner sig på kontoret, uet på fältet eller jobbar hemma - Med Sharepoint kan man dela relevant information på ett säkert och enkelt sätt. Grupprogramvaran erbjuder olika sätt att arbeta i grupp. Hos oss får man bl.a. originalåtkomstlicensen till Sharepoint 2019 . I motsats till Device CAL gäller User CAL en viss person. Denne kan koppla upp sig till företagets Sharepoint-server på alla sina enheter. Detta innebär att Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL är särskilt utformad för medarbetare som använder både företagets dator, notebooks och mobiltelefonen i sitt arbete. 

Det finns en licens för varje behov

Tillverkaren av Sharepoint Server 2019 har utvecklat ett licenssystem med ett antal möjliga kombinationer. Ett företag kräver en eller flera serverlicenser. Dessa går att köpa hos oss och även Enterpriselicenser som dessutom kan behövas. För att medarbetare ska kunna komma åt Sharepoint-Servern krävs det CALs. Denna förkortning står för Client Access License. En CAL kan utfärdas för en användare (som i fallet med denna produkt) eller en enhet ("Device CAL"). Detta erbjudande gäller en användarlicens för standard-versionen av Sharepoint 2019. Om användaren vill kunna använda Enterprise-funktionerna krävs det dessutom en Enterprise CAL. Man kan också kombinera Device och User CAL:s på samma företag eller inom samma avdelning. Det är smart att tänka efter vem som behöver köpa Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL och vem som har bättre nytta av enhetslicensen. 

Huvudfunktionerna hos SharePoint Server 2019 Standard

Syftet med att införa Sharepoint är att förse behöriga medarbetare med information och digitala arbetsverktyg på ett enkelt sätt. Dessutom blir det mycket lättare att göra grupprojekt - grupper kan samarbeta på projekt där programmet bl.a. tar över dokumentationen. Som grupprogramvara erbjuder Sharepoint bl.a. infrastruktur till företagssidor som internet och intranet. Programmet betraktas dessutom som en lättförståelig Enterprise Content Management (ECM)-Software. En viktig funktion för det dagliga arbetet är den differentierade sökfunktionen. Sökfunktionen ger bl.a. en översikt över resultaten och gör också att man kan söka efter person eller ämne. 

Ett flertal förbättringar och förenklingar

Användare av Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL har tillgång till ett antal nyheter i 2019 års version av Sharepoint. Bland annat har antalet funktioner utökats med Flow i OneDrive samt formatteringen av listor. För att informationsbehandlingen ska gå lättare kan nya poster nu skickas via e-post eller genom meddelanden i Microsoft Team. Dessutom går det nu lätt att integrera moderna webbdelar med dynamiskt innehåll som till exempel Twitter-feeds. Uppdaterade användargränssnitt som gör att det går snabbare för användare att hitta många element är också viktiga. Man har bl.a. förbättrat indexeringen i sökfunktionen - nu visas även bl.a. text och objekt i bilder. 

Genomtänkta detaljer i Sharepoint 2019

Det finns naturligtvis fler nyheter som gör att det kan löna sig att köpa en Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL. Säkerheten kan t.ex. bli bättre genom att företagets information vid behov kan lagras i regionala datacenter. När det gäller databehandling har det gjorts ett antal mindre förbättringar. Därmed kan man i 2019-versionen samarbeta i kalkylblad samtidigt och det finns en dokumentöversikt för mer än 270 filtyper. Den som använder Microsoft Teams kommer att märka en djupare integration och abonnenter på Office365 kan använda delningsfunktioner i alla Office-komponenter.

En användarlicens till Microsoft Sharepoint Server 2019 är ett bra val när det kommer nya medarbetare till ert team eller när man ska omstrukturera en avdelning. Man kan också få tillgång till en SharePoint 2016 Server med en SharePoint 2019 CAL. 
Om du har frågor om Microsoft Sharepoint Server 2019 User CAL, vänligen kontakta Lizengo-teamet. 

Läsare som stöds:
Microsoft Edge; Internet Explorer 11; senaste versionen av Google Chrome; senaste eller näst senaste versionen av Mozilla Firefox eller senaste versionen av Apple Safari
 
Mobiläsare:
Chrome eller Safari (minst iOS10)
Relaterade länkar "Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Sharepoint Server 2019 - 1 Standard User CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos Lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat