Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard User CALs

Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard User CALs
7 580,00 kr

inkl. moms

 • Microsoft
 • 100861-SE
 • Ny
 • Permanent giltig
 • Alla språk
 • 15–30 minuter
Köp Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med User CAL för en skräddarsydd licens  ...mer

Produktinformation "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard User CALs"

Köp Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med User CAL för en skräddarsydd licens

 

Företag som köper Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med User CAL drar nytta av de möjligheter som Microsofts samarbetsprogramvara erbjuder.Sharepoint förbättrar samarbetet mellan olika positioner i företaget och över avdelningsgränserna, samt stödjer en bekväm och enkel uppgiftshantering och projektkoordinering med flera funktioner. 

Tack vare auktoriserade medarbetares tydliga, tillgängliga och redigerbara innehåll, är innehållshanteringen och dess relaterade processer nu effektivare än någonsin. I sin funktion som intranätportal och socialt nätverk för intern kommunikation, diskussionsgrupper etc. kan användare dra nytta av ökad arbetsprecision, lägre sannolikhet för fel, samt tidsbesparing och större effektivitet. Förutom att skapa interna bloggar och teamwebbplatser är det också möjligt att hantera diskussionsgrupper. Sharepoint Server har dessutom kompletterats med en utmärkt sökfunktion.

 

De viktigaste nyheterna hos Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard User CAL


Microsoft har också implementerat många nya funktioner och gjort ett antal detaljerade förbättringar i Microsoft Sharepoint 2016 Standard User CAL. Särskilt intressant är den sömlösa integrationen av Sharepoint 2016 i en modern OneDrive-miljö. Detta gör i sin tur uppladdning och hantering av innehåll via Sharepoint och webbläsare med Microsoft Edge, Mozilla Firefox och Google Chrome mycket bekvämare. 

Dessutom är det nu tillåtet att visa kompatibla bilder och videoklipp i förhandsgranskningsläge via OneDrive-miljön. Detta gör det lätt att snabbt skanna igenom stora mängder bilder i sparade mappar. Dessutom finns det flera andra innovationer, som:

 • Noll driftstopp-patchning: Med Sharepoint 2016 hör tidskrävande patch-procedurer och därmed associerade driftstopp numera till det förflutna. Detta ger ett mindre antal paket i 2016-versionen, vars storlek också har reducerats.
 • Större uppladdningsfiler: I den aktuella versionen har Microsoft tagit bort den maximala uppladdningsfilstorleken på 2 GB. Man rekommenderar nu en maximal filstorlek på 10 GB för Sharepoint 2016.
 • Hållbara länkar: Med Sharepoint 2016 hör problemet med ogiltiga länkar vid fildelning till det förflutna. Med hjälp av DurableLinks, som baseras på dokumentets resurs-ID, är de inkluderade länkarna nu permanent giltiga.
 • Nytt Compliance Center: Att skapa och efterleva interna och lagstiftade regler avseende arkivering och hantering av företagsdokument är nu enklare än någonsin, med det nya Compliance Center och In-Place Policy Hold Center. Tidsbaserad oåterkallelig borttagning av data från exempelvis OneDrive for Business fungerar nu helt automatiskt med bara några få musklick.
 • Optimering för pekskärmar och mobila enheter: Företag som köper Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med UserCAL drar nytta av en ökad enhetsövergripande konsistens. Oavsett om du använder din laptop, stationära dator, smartphone eller surfplatta; genom ytterligare pekskärmsoptimering är det nu enkelt att när som helst navigera på Sharepoint-webbplatser, innehållsdatabaser och OneDrive.

 

Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med User CAL


Företag som köper Microsoft Sharepoint Server 2016 Standard med User CAL hos lizengo får det optimala tilläggspaketet för sin serverlicens. User CALs är licenser som tillåter att specifika medarbetare får tillgång till Sharepoint 2016. Medan Device CALs är avsedda för en specifik enhet, är User CAL-licenser för Sharepoint 2016 Standard avsedda för en dedikerad användare. 

Efter licensieringen har den respektive användaren full tillgång till alla tjänster och innehåll i systemet som har frigjorts för hen. Licensen fungerar oberoende av enheten, vilket gör användningen av User CALs idealisk för medarbetare som arbetar på olika arbetsstationer, är på affärsresa eller arbetar hemifrån. Om du har frågor om optimal licensiering för Microsoft Sharepoint 2016, eller en skräddarsydd kombination av User CALs och Device CALs, är du välkommen att kontakta våra experter som gärna ger dig råd.

Plattform Windows
Operativsystem Windows Server 2012 R2 (Standard eller Data Center), Windows Server 2016 (Standard eller Data Center), Windows Server 2019 (Standard eller Data Center)
Processor 64-bitars fyrkärnig CPU (minimum)
Arbetsminne 16 GB (minimum vid en enda server), 12 GB (minimum vid drift i en serverfarm), 24 GB (eller mer rekommenderas)
Grafikkort ingen indikation
Ljudkort ingen indikation
Hårddisk 80 GB (minimum för systemenheten), 100 GB (minimum för en andra och varje ytterligare enhet)
Bildskärm ingen indikation
Optisk enhet Uteslutande för installation av DVD
Relaterade länkar "Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard User CALs"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft Sharepoint Server 2016 - 10 Standard User CALs - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat