Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs
19 000,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100588-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
Med Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs får företagsdatorer åtkomst till de många...mer

Produktinformation "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"

Med Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs får företagsdatorer åtkomst till de många funktionerna i det moderna SQL Server 2017-databassystemet. Varje användare av denna enhet drar fördel av de många rapporter och analyser som erbjuds av SQL-programvaran. Dessutom erbjuder Integration Services en plattform för hantering av komplexa företagsproblem genom dataomvandlingslösningar. SQL Server 2017 är en flexibel dataplattform som använder ett gemensamt användargränssnitt för alla operativsystem. Företagets anställda kan utveckla appar med hjälp av valfri teknik. Företagsdata kan senare integreras i de nya applikationerna. Oavsett hur stor företagets datamängd är erbjuder SQL Server 2017 "Cognitive Services" för att hantera data med artificiell intelligens. 

Effektivt automatiserad databasbelastning 

Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs-klientlicensen krävs för att bland annat få tillgång till omfattande databasfunktioner från en viss företagsenhet. Dessa och andra fördelar har förbättrats på olika punkter i 2017-versionen gentemot tidigare versioner av programvaran. Databanksmodulen i SQL Server 2017 är en primär funktion för att säkerhålla och berbeta data och kan hantera även de mest krävande databehandlingsapplikationerna i ett modern tföretag. Användaren kan exempelvis skapa OLTP- och OLAP-data. Med mer avancerade applikationskomponenter, såsom SQL Server Management Studio, kan databasobjekt enkelt hanteras medan SQL Server Profiler registrerar serverhändelser för senare utvärdering. 

Kraftfull hantering av företagsdata

Användare av en Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs kan utveckla anpassade avancerade applikationer i valfritt programmeringsspråk. Dessa kan göras med SQL Server 2017 i Windows, Linux och Docker-containers. Dessutom är artificiell intelligens integrerad i databasprogramvaran, vilket ger snabbare inblick även i stora datamängder. Om det behövs kan företagets data också kombineras med globala data för att få nya insikter. Standardversionen av SQL Server ger grundläggande funktioner för multidimensionell modellering och tabellmodeller. 2017-versionen av den populära affärsprogramvaran övertygar med hög skalbarhet och pålitlig tillgänglighet. Dina användare har tillgång till en mängd olika datalagringsfunktioner, till exempel datakomprimering eller Change Data Capture. Olika data marts kan hanteras och användas på ett tydligt sätt.

Skillnader mot andra SQL Server-licenser 

SQL Server Standard Edition är en programvara som är anpassad till kraven hos medelstora företag. Det är därför den fungerar med maximalt 24 kärnor och databasstorleken är begränsad till 524 PB. I Enterprise Edition stöds dock ett obegränsat antal kärnor, eftersom denna dyrare version riktar sig till större företag. Varje företag behöver en licens för varje serverinstans samt ytterligare licenser antingen för användare eller för enheter som använder respektive server. 10 CAL-licenser för en enhet kan köpas under namnet Microsoft SQL Server 2017 Standard 10 Device CALs. 

Processor:
minst 2 GHz och 2 kärnor

Arbetsminne:
minst 4 GB RAM

Hårddiskutrymme:
6 GB tillgängligt

Bildskärm:
Upplösning på minst 800 x 600 (Super VGA)

Anslutning:
befintlig internetanslutning 

Operativsystem:

Windows: 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 ellerr Windows 8 till Windows 10

Linux: 
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 eller Ubuntu 16.04, 
Docker Engine 1.8+ för containerbaserade implementeringar; 3,25 GB RAM; Filsystem XFS eller EXT4

Annat: 
.NET 4.6 (för databasval, masterdatatjänster och replikering)

Ytterligare krav:
beroende på systemkonfigurationen och de valda applikationerna

Relaterade länkar "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 10 Device CALs - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat