Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL

Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL
1 950,00 kr

inkl. moms

  • Microsoft Corporation
  • 100585-SE
  • Ny
  • Permanent giltig
  • Alla språk
  • 15–30 minuter
En Microsoft SQL Server 2017 User CAL ger användarbaserad åtkomst till det internationellt...mer

Produktinformation "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL"

En Microsoft SQL Server 2017 User CAL ger användarbaserad åtkomst till det internationellt populära SQL Server-databashanteringssystemet. Licensinnehavaren kan köra programvaran på olika enheter i ett företag. På detta sätt kan viktiga affärsprocesser hanteras på ett optimalt sätt. Olika moderna databasmotorfunktioner möjliggör effektiv utvärdering och lagring av företagsdata. Bland annat har SQL Server 2017 en 
automatisk databasoptimering som hjälper användarna att bättre förstå och lösa eventuella förfrågningsproblem. Databasprogramvaran är extremt sårbar eftersom den skyddar lagrade och överförda data på sätt som sedan flera år har erkänts av etablerade institutioner, såsom National Institute of Standards and Technologys säkerhetsriskdatabas. 

Fler valmöjligheter än någonsin

2017-utgåvan av SQL Server gör det möjligt att använda vissa Linux-versioner förutom Windows. Viktigt i detta sammanhang är den utbytbara Java Database Connectivity-drivrutinen. Dessutom kan företagets IT-proffs nu använda valfritt programmeringspråk för att utveckla applikationer i Windows- Linux- och Docker-containrar. Genom att köpa Microsoft SQL Server 2017 User CAL tillåter företagets medarbetare att få tranformativa insikter. Integreringen av Python och R kan göra det möjligt att göra upp till en miljon prognoser per sekund. Nytt i den aktuella versionen av SQL Server 2017 är även grafdatabaser. Användare kan använda mobil end-to-end BI vid behov. Detta gör att rådata kan konverteras till användbara rapporter som visas på olika enheter. 

Komplexa analyser och databasfunktioner i Microsoft SQL Server 2017 User CAL

Med en användarlicens för SQL Server 2017 kan en anställd tillämpa vidsträckta funktioner som PolyBase för T-SQL-frågor i Hadoop. Den avancerade analysen i databasen säkerställer också förbättrade arbetsflöden. Dessutom kan ett företags programmerare dra nytta av de tidsbegränsade tabellerna som har varit tillgängliga sedan SQL Server 2016 samt stöd från JSON och diagramdata. Dessutom har analystjänsterna (SSAS) för Microsoft SQL Server 2017 förbättrats ytterligare. Bland annat har ett tabulärt läge införts som ett standardiserat installationsalternativ för SSAS. På begäran kan tomma element döljas i hierarkier eller nya datakällor användas med Get Data. Detta stöder befintliga datakällor för M-förfrågningar. 

Köpa Microsoft SQL Server 2017 User CAL

Standardversionen av SQL Server 2017 kan licensieras på en tillgångsbaserad basis. I medelstora företag är server / CAL-licensiering vanligtvis billigare än en per processorkärna. Före inköp måste det vara känt hur många anställda som ska ha tillgång till databasprogramvaran. Till sist tilldelas varje användare en användar-CAL. CAL står för Client Access License. Vanligtvis väljer kontors- och administrativ personal SQL Server 2017-licenser som fungerar från olika enheter inom företaget. Motsatsen är Device CAL, enhetsåtkomstlicensen. Det här är till exempel lämpligt för lager-datorer och skannrar. Det bör noteras att det inte räcker med att köpa en Microsoft SQL Server 2017 User CAL. För varje operativsystemmiljö (virtuell eller fysisk) behöver du också köpa en SQL Server-förekomst. Hos Lizengo hittar du alla dessa licenser på ett enkelt sätt. Om du undrar huruvida en Microsoft SQL Server 2017 User CAL är rätt val hjälper Lizengo-teamet gärna till. 

Processor: 
minst 2 GHz och 2 kärnor

Arbetsminne:
minst 4 GB 

Hårddiskutrymme: 
minst 6 GB tillgängligt

Grafik:
minst Super-VGA 800 x 600 

Operativsystem 
Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 eller Windows 8, Windows 10;
Red Hat Enterprise Linux 7.3, SUSE Linux Enterprise Server 12 SP2 eller Ubuntu från 16.04 
för Linux: Docker Engine 1.8+ , 3.25 GB RAM, XFS eller EXT4 datasystem

Relaterade länkar "Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL"
Betyg 0
Läsa, skriva och diskutera omdömen...mer
Microsoft SQL Server 2017 Standard - 1 User CAL - Omdömen

Tyvärr har vi ännu inte fått några betyg för denna produkt.

Skriva omdöme

Köpa programvara enkelt hos lizengo!

Köp
01. Köp

Tryggt köp via SSL-kryptering.

Direkt nedladdning
02. Direkt nedladdning

Du kan hämta din programvara omedelbart efter inköp.

Installera
03. Installera

Installera och aktivera programvaran.
Om du har några frågor hjälper vi gärna till.

Hur kommer vi fram till vårt pris?

Programvarulicenser tillverkas och levereras för tillverkning av datorer och system, för detaljhandel eller industriell utrustning. Lizengo köper av många distributörer stora volymer av nya programvarulicenser som inte har användts eller installerats.
Genom denna typ av handel som eliminerar leverans- och lagringsavgifter tack vare den virtuella leveransvägen och som inte kräver lika mycket personal, kan vi erbjuda riktigt bra priser.

Lizengo står för säkra och korrekta nya programvarulicenser.

Live Chat Live Chat